Фантастические оптические иллюзии. Более 150 визуальных ловушек и фокусов со зрением - Джанни Сарконе, Мари Джо Вебер (978-5-389-17218-0)

Фантастические оптические иллюзии. Более 150 визуальных ловушек и фокусов со зрением - Джанни Сарконе, Мари Джо Вебер (978-5-389-17218-0)

Немає у продажу
Немає у продажу 215
215 грн
  • ISBN: 978-5-389-17218-0
  • Код товару: 348033
Основні характеристики
Назва оригіналу: Fantastic Optical Illusions
Перекладач: Володимир Ізмайлов
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: крейдований

Про книгу «Фантастичні оптичні ілюзії. Понад 150 візуальних пасток і фокусів із зором» Джанні Сарконі , Марі Джо Вебер

Ілюзії вчать нас тому, як ми сприймаємо речі і явища, і показують нам шви в тканини реальності, яку ми створюємо (або відтворюємо). У цій книзі ви зустрінете захоплюючу добірку наочних загадок, які треба буде розв'язати, і прикладів оптичних ілюзій, створених заради дослідів або споглядання. Більшу частину головоломок придумали автори, а ряд інших або адаптований на основі маловідомих прикладів, або спирається на недавні дослідження, проведені провідними фахівцями в області когнітивних нейронаук. Фінальним штрихом ми наводимо список класичних оптичних ілюзій, відкритих вченими і художниками XIX-XX століть. Кращий спосіб зрозуміти, як працює ілюзія, - випробувати її разом з друзями і створити її варіант, і, якщо все вийде, значить, ви зрозуміли таємний механізм. Сподіваємося, що приголомшливі ілюстрації на сторінках цієї книги стануть для вас джерелом натхнення і прийдешніх відкриттів. Весь світ - театр, але завісу в ньому може піднятися в найнесподіваніший момент. Насолоджуйтесь!

Купити книгу «Фантастичні оптичні ілюзії. Понад 150 візуальних пасток і фокусів із зором» Джанні Сарконі , Марі Джо Вебер в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Фантастичні оптичні ілюзії. Понад 150 візуальних пасток і фокусів із зором" (Джанні Сарконі , Марі Джо Вебер) з ISBN 978-5-389-17218-0 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Fantastic Optical Illusions
Перекладач
Володимир Ізмайлов
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
крейдований
Кількість сторінок
160
Формат
160х215 мм
Ілюстрації
кольорові
Вага
0.500
Автор
Джанні Сарконі , Марі Джо Вебер

Рецензії на книгу «Фантастичні оптичні ілюзії . Понад 150 візуальних пасток і фокусів із зором ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами