Нейробиология здравого смысла. Правила выживания и процветания в мире, полном неопределенностей - Келли Ламберт (978-5-389-14928-1)

Нейробиология здравого смысла. Правила выживания и процветания в мире, полном неопределенностей - Келли Ламберт (978-5-389-14928-1)

Немає у продажу
Немає у продажу 234
234 грн
  • ISBN: 978-5-389-14928-1
  • Код товару: 348032
Основні характеристики
Назва оригіналу: Well-Grounded: The Neurobiology of Rational Decisions
Перекладач: Валентина Феоклістова
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний білий

Про книгу «Нейробиология здорового глузду. Правила виживання і процвітання в світі , повному невизначеностей» Келлі Ламберт

Для досягнення успіху в житті основне значення має здатність прораховувати результати рішень і дій на випадок різних обставин. Наш дивовижний мозок безперервно обробляє минулий і поточний досвід, щоб допомогти нам зробити правильний вибір. Однак деякі фактори можуть призвести до спотворення процесу нейронної обробки досвіду. Саме такі фактори, особливо найбільш актуальні в наші дні, досліджує професор поведінкової нейробіології Келлі Ламберт. «У книзі будуть розглянуті різні поведінкові реакції як з звичайних, так і з несподіваних ракурсів. Для цього буде потрібно ретельно вивчити мозок, оскільки сучасні експерименти в нейробіології підтвердили, що він є основою наших поведінкових, когнітивних і емоційних реакцій... Наповнений сенсом, заснований на реальності досвід дозволяє мозку зберігати надійні фільтри для визначення оптимальних життєвих результатів; і ці фільтри будуть гарантувати, що наші злети засновані на раціональних рішеннях, а не на ірраціональному достатку ». (Келлі Ламберт)

Купити книгу «Нейробиология здорового глузду. Правила виживання і процвітання в світі , повному невизначеностей» Келлі Ламберт в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Нейробиология здорового глузду. Правила виживання і процвітання в світі , повному невизначеностей" (Келлі Ламберт) з ISBN 978-5-389-14928-1 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Well-Grounded: The Neurobiology of Rational Decisions
Перекладач
Валентина Феоклістова
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
352
Формат
145х215 мм
Вага
0.512
Автор
Келлі Ламберт

Рецензії на книгу «Нейробиология здорового глузду . Правила виживання і процвітання в світі , повному невизначеностей ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами