Нескучные лабиринты для тренировки мозга (50 многоразовых карточек + маркер в подарок!) - Люси Боуман, Лан Кук, Джордан Акподжаро (978-5-4366-0648-4)

Нескучные лабиринты для тренировки мозга (50 многоразовых карточек + маркер в подарок!) - Люси Боуман, Лан Кук, Джордан Акподжаро (978-5-4366-0648-4)

Немає у продажу
Немає у продажу 300
300 грн
  • ISBN: 978-5-4366-0648-4
  • Код товару: 348018
Основні характеристики
Вікова категорія: для дошкільного віку
Мова: російська
Обкладинка: коpобка
Папір: картон

Про книгу «Ненудні лабіринти для тренування мозку ( 50 багаторазових карток + маркер в подарунок ! )» Джордан Акподжаро , Лан Кук , Люсі Боуман

У набір входять 50 двосторонніх багаторазових карток з лабіринтами на будь-який смак: казкові і космічні, c тваринами і роботами, двосторонні лабіринти, лабіринти з ключами і багато-багато інших. Завдання різного рівня складності, тому вони підійдуть як молодшим дітям (від 5 років), так і школярам і навіть дорослим! Проходження лабіринтів відмінно розвиває просторове мислення і сприйняття, уважність, уяву, пам'ять і дрібну моторику. Для занять з набором підходить будь-який фломастер на водній основі, який легко видаляється зі спеціальною поверхні карток. Прати лінію, якщо помилився, і починай малювати свій шлях заново! У чому особливість посібника: - Грати можна двом, трьом і більше гравцям, а також індивідуально; - У наборі є фломастер на водній основі - проходити завдання можна багато разів! Що знайдемо всередині: - 50 багаторазових карток і маркер на водній основі в подарунок! - Картки з відповідями до завдань. Важливо знати батькам: Набір призначений для дітей від 5 років, але також можна займатися з 3х років під наглядом батьків.

Купити книгу «Ненудні лабіринти для тренування мозку ( 50 багаторазових карток + маркер в подарунок ! )» Джордан Акподжаро , Лан Кук , Люсі Боуман в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Ненудні лабіринти для тренування мозку ( 50 багаторазових карток + маркер в подарунок ! )" (Джордан Акподжаро , Лан Кук , Люсі Боуман) з ISBN 978-5-4366-0648-4 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Вікова категорія
для дошкільного віку
Мова
російська
Обкладинка
коpобка
Папір
картон
Кількість сторінок
50
Формат
110x155 мм
Ілюстрації
кольорові
Вага
0.290
Автор
Джордан Акподжаро , Лан Кук , Люсі Боуман

Рецензії на книгу «Ненудні лабіринти для тренування мозку ( 50 багаторазових карток + маркер в подарунок ! ) ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами