Головоломки для тренировки мозга (50 многоразовых карточек + маркер в подарок!) - Саймон Тадхоуп, Сара Хан (978-5-4366-0374-2)

Головоломки для тренировки мозга (50 многоразовых карточек + маркер в подарок!) - Саймон Тадхоуп, Сара Хан (978-5-4366-0374-2)

Немає у продажу
Немає у продажу 348
348 грн
  • ISBN: 978-5-4366-0374-2
  • Код товару: 348012
Основні характеристики
Перекладач: Ігор Маккінскі
Мова: російська
Обкладинка: коpобка
Папір: картон

Про книгу «Головоломки для тренування мозку ( 50 багаторазових карток + маркер в подарунок ! )» Саймон Тадхоуп , Сара Хан

Набір карток з головоломками - це найкращий спортзал для вашого мозку. Захоплюючі ігри, математичні задачки, завдання на логіку і мислення підвищать ваш IQ, інтелект, кмітливість і працездатність мозку. Ваш мозок потрібно завжди підтримувати в тонусі, щоб запобігти атрофії мозкових клітин і падіння розумової активності. У наборі ви знайдете 50 двосторонніх багаторазових карток-ігор з фломастером на водній основі. Важливо знати: Картки рекомендовані дорослим і дітям у віці від 9 років. Рекомендовано для індивідуальних і групових занять вдома і в школі, ігр в компанії і всією сім'єю в поїздках і вдома. Розвивають математичне мислення, логіку і тренують пам'ять, увагу і концентрацію. У комплекті картки з відповідями. Для гри з набором підходить будь-який фломастер на водній основі. Виконуючи завдання по картках регулярно, ви захищаєте свій організм від хвороби Альцгеймера.

Купити книгу «Головоломки для тренування мозку ( 50 багаторазових карток + маркер в подарунок ! )» Саймон Тадхоуп , Сара Хан в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Головоломки для тренування мозку ( 50 багаторазових карток + маркер в подарунок ! )" (Саймон Тадхоуп , Сара Хан) з ISBN 978-5-4366-0374-2 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Ігор Маккінскі
Мова
російська
Обкладинка
коpобка
Папір
картон
Кількість сторінок
50
Формат
110x155 мм
Ілюстрації
кольорові
Вага
0.292
Автор
Саймон Тадхоуп , Сара Хан

Рецензії на книгу «Головоломки для тренування мозку ( 50 багаторазових карток + маркер в подарунок ! ) ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами