Улыбающийся человек - Джозеф Нокс (978-5-389-16995-1)

Улыбающийся человек - Джозеф Нокс (978-5-389-16995-1)

Немає у продажу
Немає у продажу 195
195 грн
  • ISBN: 978-5-389-16995-1
  • Код товару: 347979
Основні характеристики
Автор: Джозеф Нокс
Назва оригіналу: The Smiling Man
Перекладач: Олена Матвєєва
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка

Про книгу «усміхнений чоловік» Джозеф Нокс

Вперше російською - продовження «кращого британського дебюту в жанрі детектива за довгі роки» (Crimescene Magazine), «нуар гострий як бритва, щось зовсім з ряду геть» (Лі Чайлд). Перший роман про Ейдана Вейтса, «Сирени», став в Англії головним бестселером серед детективних дебютів 2017 г. (тираж 100 тис. Прим.), Був переведений на 18 мов, і в даний час студія Lookout Point ( «Відповідний наречений», « джентльмен Джек ») готує екранізацію всієї трілогіі.Детектів-констебль Ейдан Вейтс і його напарник по нічній зміні детектив-інспектор Сатклиф приїжджають на виклик в закритий« Готель-палас ». На п'ятому поверсі порожнього історичної будівлі вони знаходять людини - смаглявого, блакитноокого, широко усміхненого і мертвого. Пристойно одягненого, але без єдиного документа в кишенях, і навіть етикетки на одязі спороти. Більш того - видалена шкіра з кінчиків пальців, а зуби обточені під коронки. Як розкрити вбивство людини, якого начебто не існувало? Особливо коли з минулого життя Ейдана Вейтса є непроханий і страхітливий привид...
Слово - автору: «На" Усміхненого людини "мене надихнуло реальне вбивство, яке залишається нерозкритим ось уже сімдесят років, і навіть особистість жертви досі не встановлена. Мабуть, це самий дивний і загадковий випадок в історії світової криміналістики ».

Купити книгу «усміхнений чоловік» Джозеф Нокс в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "усміхнений чоловік" (Джозеф Нокс) з ISBN 978-5-389-16995-1 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
The Smiling Man
Перекладач
Олена Матвєєва
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
448
Формат
140х210 мм
Автор
Джозеф Нокс

Рецензії на книгу «усміхнений чоловік ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами