The Color Out of Space and Other Mystery Stories / «Цвет из иных миров» и другие мистические истории - Говард Филлипс Лавкрафт (978-5-6044486-8-7)

The Color Out of Space and Other Mystery Stories / «Цвет из иных миров» и другие мистические истории - Говард Филлипс Лавкрафт (978-5-6044486-8-7)

Немає у продажу
Немає у продажу 100
100 грн
  • ISBN: 978-5-6044486-8-7
  • Код товару: 347713
Основні характеристики
Адаптація тексту: А. Шитова
Редактор: О. Подосенова
Серія: Abridged & Adapted
Мова: англійська
Обкладинка: м`яка обкладинка

Про книгу «The Color Out of Space and Other Mystery Stories / « Колір з інших світів » та інші містичні історії» Говард Філліпс Лавкрафт

Паралельні світи, нерозгадані сімейні таємниці, злі духи, інопланетні матерії, чаклунство і магія, прокляті місця, непідвладні людському розуму бачення - світ творів Лавкрафта наповнений зовсім не одними міфами Ктулху. Його всесвіт населяють і інші незвідані й незбагненні істоти, що прийшли з гущавини лісів, непрохідних боліт, глибоких печер, таємничих підземель і навіть інших часів і вимірювань, в які можна випадково потрапити, відкривши вікно мансарди. Одну зі своїх перших історій, «Звір в печері», Лавкрафт написав всього в 14 років, а увійшли до цієї збірки розповіді «Музика Еріха Цанна» і «Колір з інших світів» автор вважав своїми кращими творами. Оригінальні сюжети містичних історій Лавкрафта лягли в основу популярних пісень, фільмів і комп'ютерних ігор. До цього дня знаменитий письменник Стівен Кінг вважає Говарда Лавкрафта своїм натхненником. Текст скорочений і адаптований. Рівень А2. Адаптація, скорочення і словник А.В. Шитов.

Купити книгу «The Color Out of Space and Other Mystery Stories / « Колір з інших світів » та інші містичні історії» Говард Філліпс Лавкрафт в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "The Color Out of Space and Other Mystery Stories / « Колір з інших світів » та інші містичні історії" (Говард Філліпс Лавкрафт) з ISBN 978-5-6044486-8-7 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Адаптація тексту
А. Шитова
Редактор
О. Подосенова
Серія
Мова
англійська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
газетний
Кількість сторінок
128
Формат
125х200 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Вага
0.090
Автор
Говард Філліпс Лавкрафт

Рецензії на книгу «The Color Out of Space and Other Mystery Stories / « Колір з інших світів » та інші містичні історії».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами