Книга Русалок. Волшебный путеводитель по страницам фолиантов, подводным глубинам и вершинам изящных искусств - Кэролин Терджен (978-5-389-15105-5)

Книга Русалок. Волшебный путеводитель по страницам фолиантов, подводным глубинам и вершинам изящных искусств - Кэролин Терджен (978-5-389-15105-5)

Немає у продажу
Немає у продажу 283
283 грн
  • ISBN: 978-5-389-15105-5
  • Код товару: 347699
Основні характеристики
Назва оригіналу: The Mermaid Handbook
Перекладач: Ольга Лисенкова
Редактор: Д. Рибіна
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка

Про книгу «Книга Русалок. Чарівний путівник по сторінках фоліантів , підводним глибинам і вершин витончених ми» Керолін Терджен

«Книга Русалок» - розкішний путівник по світу загадкових підводних створінь - міфічних сирен, таємничих духів річок і морів... і наших сучасниць, які надягають хвости і беруть участь в уявленнях і Русалчин фестивалях. Керолін Терджен - письменник, історик, фольклорист, головний редактор журналу Enchanted Living - зібрала в цьому виданні прекрасні художні тексти про русалок, міфи і легенди про підводні дів різних країн і епох, історичні звіти тих, кому пощастило побачити живих русалок, чудові ілюстрації - як картини відомих художників, так і приголомшливі фотографії. Ця книга - невичерпне джерело натхнення: ви не тільки дізнаєтеся про русалок все, але і навчитеся робити «валентинку моряка», русалочий макіяж, зачіски і прикраси, готувати легкі і смачні русалочьи страви, десерти, коктейлі - а може бути, навіть влаштуєте чудову русалочью вечірку.

Купити книгу «Книга Русалок. Чарівний путівник по сторінках фоліантів , підводним глибинам і вершин витончених ми» Керолін Терджен в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Книга Русалок. Чарівний путівник по сторінках фоліантів , підводним глибинам і вершин витончених ми" (Керолін Терджен) з ISBN 978-5-389-15105-5 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
The Mermaid Handbook
Перекладач
Ольга Лисенкова
Редактор
Д. Рибіна
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
крейдований
Кількість сторінок
352
Формат
125х175 мм
Ілюстрації
кольорові
Вага
0.615
Автор
Керолін Терджен

Рецензії на книгу «Книга Русалок . Чарівний путівник по сторінках фоліантів , підводним глибинам і вершин витончених ми».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами