Помогите своей печени. Как сохранить здоровье важнейшего органа надолго - Габриэль Перлемутер (978-5-389-16516-8)

Помогите своей печени. Как сохранить здоровье важнейшего органа надолго - Габриэль Перлемутер (978-5-389-16516-8)

Немає у продажу
Немає у продажу 156
156 грн
  • ISBN: 978-5-389-16516-8
  • Код товару: 347693
Основні характеристики
Перекладач: Катерина Іванкевич
Науковий редактор: Яніна Галецкайте
Редактор: Д. Рибіна
Мова: російська
Обкладинка: інтегральна палітурка

Про книгу «Допоможіть своїй печінці. Як зберегти здоров'я найважливішого органу надовго» Габріель Перлемутер

Печінка - найбільший з наших органів, але ми приділяємо їй дивно мало уваги. У печінки немає нервових закінчень, тому вона не може подати нам сигнал SOS за допомогою болю. Саме тому більшість людей помічають проблеми з печінкою далеко не відразу. Але ж цей «дуже скромний супергерой» грає величезну роль в травленні, обміні речовин, виведення токсинів - і в підтримці здоров'я всього нашого організму. На щастя, цей орган-фенікс має унікальну здатність до самовідновлення, - іноді йому потрібно лише трохи допомогти. Авторитетний французький гастроентеролог професор Габріель Перлемутер не тільки пояснює, як підтримати і оздоровити печінку, але і допомагає розібратися у всьому сучасному різноманітті дієт, детокс і суперечливих підходів до правильного харчування. Ви дізнаєтеся як точку зору офіційної медицини, так і альтернативні погляди - незважаючи на всі свої наукові регалії і статус в академічному середовищі професор Перлемутер не схильний до догматизму і без упередженості розповідає не тільки про традиційні медикаменти, а й про популярні БАДи, антиоксиданти, лікарські рослини. В кінці книги він пропонує зручні та практичні рекомендаційні списки продуктів, корисних для печінки і всієї травної системи.

Купити книгу «Допоможіть своїй печінці. Як зберегти здоров'я найважливішого органу надовго» Габріель Перлемутер в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Допоможіть своїй печінці. Як зберегти здоров'я найважливішого органу надовго" (Габріель Перлемутер) з ISBN 978-5-389-16516-8 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Катерина Іванкевич
Науковий редактор
Яніна Галецкайте
Редактор
Д. Рибіна
Мова
російська
Обкладинка
інтегральна палітурка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
208
Формат
140x210 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Вага
0.280
Автор
Габріель Перлемутер

Рецензії на книгу «Допоможіть своїй печінці . Як зберегти здоров'я найважливішого органу надовго ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами