Магия утра для финансовой свободы. Как заложить основы счастливой и богатой жизни - Хэл Элрод, Дэвид Осборн, Хонори Кордер (978-966-993-649-3)

Магия утра для финансовой свободы. Как заложить основы счастливой и богатой жизни - Хэл Элрод, Дэвид Осборн, Хонори Кордер (978-966-993-649-3)

Немає у продажу
Немає у продажу 234
234 грн
  • ISBN: 978-966-993-649-3
  • Код товару: 347657
Основні характеристики
Перекладач: Юрій Кондуков
Редактор: Наталя Шульпіна
Серія: Магія ранку
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка

Про книгу «Магія ранку для фінансової свободи. Як закласти основи щасливого і заможного життя» Девід Осборн , Гонор Кордеро , Хел Елрод

У цій книзі йдеться про три речі. По-перше, про найважливіші практиках, які відрізняють тих, хто прагне розбагатіти. Якщо ви їх вивчіть, то зможете застосувати в своєму житті. Зробити це дуже просто. Ні, це не легко - але це дійсно просто. По-друге, автори наочно демонструють, наскільки важливо - справді - починати кожен день з цих практик. Ви побачите, що ранок має особливу цінність для мільйонерів. Ранок має значення - з причин, які ви поки не можете навіть уявити. Звичайно, для того, щоб стати мільйонером, недостатньо тільки рано прокидатися щоранку. Однак не буде великим перебільшенням сказати, що ранок може істотно вплинути на вашу долю - бути вам мільйонером або невдахою. По-третє, ви дізнаєтеся, які практичні дії потрібно зробити, щоб перетворитися в таке вже й рідкісне створення, як жайворонок. Автори впевнені, що бути жайворонком - це навичка, який можна розвинути. Ви дійсно можете навчитися рано вставати. Ви можете прокидатися радісним і енергійним. Все це кардинально змінить ваше сприйняття світу - і не тільки з точки зору добробуту. Якщо ви контролюєте свій ранок, то контролюєте і весь день. Ви готові взаємодіяти зі світом на власних умовах. Ви можете діяти, а не реагувати. Уявіть собі день, на який ви складаєте план дій. Вам зрозуміло, що слід зайнятися в першу чергу, і майбутнє приємно хвилює вас. Саме це пропонує вам «Чудовий ранок» - не тільки можливість домогтися фінансового успіху, але і досягти миру в душі, відчуття управління власним життям. Для кого ця книга Для шанувальників серії «Магія ранку». Для всіх, хто прагне до фінансового благополуччя.

Купити книгу «Магія ранку для фінансової свободи. Як закласти основи щасливого і заможного життя» Девід Осборн , Гонор Кордеро , Хел Елрод в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Магія ранку для фінансової свободи. Як закласти основи щасливого і заможного життя" (Девід Осборн , Гонор Кордеро , Хел Елрод) з ISBN 978-966-993-649-3 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Юрій Кондуков
Редактор
Наталя Шульпіна
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
352
Формат
145х210 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Вага
0.440
Автор
Девід Осборн , Гонор Кордеро , Хел Елрод

Рецензії на книгу «Магія ранку для фінансової свободи . Як закласти основи щасливого і заможного життя ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами