Практическая энциклопедия Arduino, 2-е издание, дополнительное - Виктор Петин, Александр Биняковский (978-5-97060-798-5)

Практическая энциклопедия Arduino, 2-е издание, дополнительное - Виктор Петин, Александр Биняковский (978-5-97060-798-5)

Немає у продажу
Немає у продажу 528
528 грн
  • ISBN: 978-5-97060-798-5
  • Код товару: 347604
Основні характеристики
Редактор: Д. Мовчан
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка
Папір: офсетний білий
Кількість сторінок: 166

Про книгу «Практична енциклопедія Arduino , 2 - е видання , додаткове» Олександр Біняковскій , Віктор Петін

У книзі узагальнюються дані по основних компонентах конструкцій на основі платформи Arduino, яку представляє наймасовіша на сьогоднішній день версія ArduinoUNO або аналогічні їй численні клони. Книга являє собою набір з 33 глав-експериментів. У кожному експерименті розглянута робота плати Arduino c певним електронним компонентом або модулем, починаючи з найпростіших і закінчуючи складними, що представляють собою самостійні спеціалізовані пристрої. У кожному розділі представлений список деталей, необхідних для практичного проведення експерименту. Для кожного експерименту приведена візуальна схема з'єднання деталей в форматі інтегрованого середовища розробки Fritzing. Вона дає наочне і точне уявлення - як повинна виглядати зібрана схема. Далі даються теоретичні відомості про використаний компоненті або модулі. Кожна глава містить код скетчу (програми) на вбудованій мові Arduino з коментарями. В кінці кожного розділу містяться посилання для скачування скетчів з сайту http://arduino-kit.ru, додаткових програм, а також на видеоурок даного експерименту. 2-е видання, доповнене

Купити книгу «Практична енциклопедія Arduino , 2 - е видання , додаткове» Олександр Біняковскій , Віктор Петін в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Практична енциклопедія Arduino , 2 - е видання , додаткове" (Олександр Біняковскій , Віктор Петін) з ISBN 978-5-97060-798-5 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Редактор
Д. Мовчан
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
166
Формат
150х210 мм
Ілюстрації
кольорові
Вага
0.230
Автор
Олександр Біняковскій , Віктор Петін

Рецензії на книгу «Практична енциклопедія Arduino , 2 - е видання , додаткове ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами