Глубокое обучение в биологии и медицине - Брахат Рамсундар, Питер Истман, Патрик Уолтерс, Виджай Панде (978-5-97060-791-6)

Глубокое обучение в биологии и медицине - Брахат Рамсундар, Питер Истман, Патрик Уолтерс, Виджай Панде (978-5-97060-791-6)

Немає у продажу
Немає у продажу 690
690 грн
  • ISBN: 978-5-97060-791-6
  • Код товару: 347599
Основні характеристики
Назва оригіналу: Deep Learning for the Life Sciences
Перекладач: Валерій Яценків
Редактор: Д. Мовчан
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка

Про книгу «Глибоке навчання в біології та медицині» Брахат Рамсундар , Віджай Панді , Патрік Уолтерс , Пітер Істман

Глибоке навчання домоглося вражаючих успіхів у багатьох галузях. Зараз воно все глибше проникає в прикладні наукові дослідження, зокрема в біологію і суміжні дисципліни. Ця книга розповідає про застосування глибокого навчання в геноміки, хімії, біофізики, мікроскопії, медицині та інших напрямках сучасних досліджень за все, що пов'язано з живими організмами. Представлені в книзі стандартні архітектури глибоких мереж ідеально підходять для програмістів-розробників і вчених, що працюють над створенням нових ліків або провідних дослідження в області біології і генетики. Книга містить безліч практичних прикладів, включаючи повний цикл пошуку нових ліків - одну з найскладніших науково-прикладних задач на стику фізики, хімії, біології та медицини. Видання буде корисним широкому колу фахівців, пов'язаних з аналізом даних в хімії, біології та медицині, а також розробникам програмного забезпечення для них і студентам вузів

Купити книгу «Глибоке навчання в біології та медицині» Брахат Рамсундар , Віджай Панді , Патрік Уолтерс , Пітер Істман в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Глибоке навчання в біології та медицині" (Брахат Рамсундар , Віджай Панді , Патрік Уолтерс , Пітер Істман) з ISBN 978-5-97060-791-6 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Deep Learning for the Life Sciences
Перекладач
Валерій Яценків
Редактор
Д. Мовчан
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
200
Формат
165х235 мм
Ілюстрації
кольорові
Вага
0.340
Автор
Брахат Рамсундар , Віджай Панді , Патрік Уолтерс , Пітер Істман

Рецензії на книгу «Глибоке навчання в біології та медицині ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами