R. Книга рецептов: Проверенные рецепты для статистики, анализа и визуализации данных - Дж. Д. Лонг, Пол Титор (978-5-97060-835-7)

R. Книга рецептов: Проверенные рецепты для статистики, анализа и визуализации данных - Дж. Д. Лонг, Пол Титор (978-5-97060-835-7)

Немає у продажу
Немає у продажу 1500
1 500 грн
  • ISBN: 978-5-97060-835-7
  • Код товару: 347597
Основні характеристики
Перекладач: Д. Бєліков
Редактор: Д. Мовчан
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний білий

Про книгу «R. Книга рецептів : Перевірені рецепти для статистики , аналізу та візуалізації даних» Дж. Д. Лонг , Пол Титор

Мова R - потужний інструмент статистичного програмування, десятки тисяч людей щодня використовують його для проведення серйозного статистичного аналізу. Але не всі завдання, навіть прості, вдасться швидко вирішити з його допомогою, якщо не знати певних тонкощів. Ця книга пропонує практичні поради щодо вирішення різноманітних завдань з докладним розбором кожної з них. Від основних завдань автор переходить до вводу та виводу, загальною статистикою, графіку, лінійної регресії - будь-яка значна робота з R має на увазі знайомство з більшістю цих областей або з ними усіма. Видання стане в нагоді для розробників на R з різним рівнем підготовки - від новачків до впевнених користувачів, що бажають розширити свій кругозір.

Купити книгу «R. Книга рецептів : Перевірені рецепти для статистики , аналізу та візуалізації даних» Дж. Д. Лонг , Пол Титор в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "R. Книга рецептів : Перевірені рецепти для статистики , аналізу та візуалізації даних" (Дж. Д. Лонг , Пол Титор) з ISBN 978-5-97060-835-7 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Д. Бєліков
Редактор
Д. Мовчан
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
510
Формат
170х240 мм
Ілюстрації
кольорові
Вага
0.920
Автор
Дж . Д. Лонг , Пол Титор

Рецензії на книгу «R. Книга рецептів : Перевірені рецепти для статистики , аналізу та візуалізації даних ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами