Как разговаривать с теми, кто вас не слышит: стратегии для случаев, когда аргументы бессильны - Петер Модлер (978-985-15-4455-0)

Как разговаривать с теми, кто вас не слышит: стратегии для случаев, когда аргументы бессильны - Петер Модлер (978-985-15-4455-0)

Немає у продажу
Немає у продажу 224
224 грн
  • ISBN: 978-985-15-4455-0
  • Код товару: 347289
Основні характеристики
Перекладач: Сергій Борич
Мова: російська
Обкладинка: інтегральна палітурка
Папір: офсетний з відтінком
Кількість сторінок: 176

Про книгу «Як розмовляти з тими , хто вас не чує : стратегії для випадків , коли аргументи безсилі» Петер Модлер

Коли Дональд Трамп за спиною у Хілларі Клінтон корчить гримаси, коли ваш шеф на будь-які продумані і аргументовані доводи відповідає фразою з трьох слів, коли колега на нараді окупує всю площу столу - це явні сигнали того, що перед вами людина з претензією на домінування. У суперечці з ним все вирішують не тільки аргументи. Більш того, деякі люди їх взагалі не сприймають. Але проти таких екземплярів теж існує зброю. Відомий коуч і автор бестселерів Петер Модлер в своїй книзі аналізує ситуації зі сфери політики та бізнесу, в яких верх беруть люди, які мають насамперед власну чітку позицію. Він виводить 10 конкретних стратегій, що дозволяють чинити опір і обертати ситуацію в свою користь. Застосуйте проти ігноранти їх же зброю. Це всього лише питання техніки!

Купити книгу «Як розмовляти з тими , хто вас не чує : стратегії для випадків , коли аргументи безсилі» Петер Модлер в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Як розмовляти з тими , хто вас не чує : стратегії для випадків , коли аргументи безсилі" (Петер Модлер) з ISBN 978-985-15-4455-0 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Сергій Борич
Мова
російська
Обкладинка
інтегральна палітурка
Папір
офсетний з відтінком
Кількість сторінок
176
Формат
145х205 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Петер Модлер

Рецензії на книгу «Як розмовляти з тими , хто вас не чує : стратегії для випадків , коли аргументи безсилі ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами