Прокрастинация: почему мы всё откладываем на потом и как с этим бороться прямо сейчас - Джейн Бурка, Ленора Юэнь (978-985-15-4690-5)

Прокрастинация: почему мы всё откладываем на потом и как с этим бороться прямо сейчас - Джейн Бурка, Ленора Юэнь (978-985-15-4690-5)

Немає у продажу
Немає у продажу 393
393 грн
  • ISBN: 978-985-15-4690-5
  • Код товару: 347272
Основні характеристики
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний білий
Кількість сторінок: 432
Формат: 140x205 мм

Про книгу «Прокрастинація : чому ми все відкладаємо на потім і як з цим боротися прямо зараз» Джейн Бурка , Ленора Юень

Раціональне, ефективне і зрозуміле керівництво для кожного, хто хоче перестати відкладати справи на потім. Прочитайте його сьогодні ж! Якщо у вас є звичка відсувати рішення важливих питань і поточних завдань на завтра, на наступний тиждень, на останній день перед дедлайном, значить, ви справжній прокрастінатор. Але раз ви звернули увагу на цю книгу, то вже розумієте все мінуси ситуації і мають намір з нею боротися. Це повністю оновлене видання класичної інструкції по розуміння і вирішення однієї з найпоширеніших поведінкових проблем написано на основі практичних семінарів і величезного досвіду консультацій. Психологи Джейн Бурка і Ленора Юень пропонують тактичний, проникливий і місцями іронічний погляд на прокрастинація - явище, яке торкається абсолютно всіх: студентів і вчених, офісних працівників і директорів, домогосподарок і продавців. Визначаючи і аналізуючи причини, за якими ми затягуємо виконання завдань (страх перед невдачею або розставанням, боязнь втратити контроль або просто шкідлива звичка), а також з огляду на нейробіологію людського мозку, книга закладає важливий фундамент для розуміння такої поведінки і пояснює, як ми можемо почати діяти по-новому. Автори склали реально працюючу програму боротьби з прокрастинація шляхом досягнення цілей, управління часом, залучення підтримки, позбавлення від стресу і дають корисні поради, як жити і працювати поруч з іншими оточуючими вас прокрастинаторами.

Купити книгу «Прокрастинація : чому ми все відкладаємо на потім і як з цим боротися прямо зараз» Джейн Бурка , Ленора Юень в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Прокрастинація : чому ми все відкладаємо на потім і як з цим боротися прямо зараз" (Джейн Бурка , Ленора Юень) з ISBN 978-985-15-4690-5 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
432
Формат
140x205 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Вага
0.460
Автор
Джейн Бурка , Ленора Юень

Рецензії на книгу «Прокрастинація : чому ми все відкладаємо на потім і як з цим боротися прямо зараз ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами