Дистанция счастья. Правила гармоничной жизни для интровертов и сверхчувствительных людей - Илсе Санд (978-617-7858-75-0)

Дистанция счастья. Правила гармоничной жизни для интровертов и сверхчувствительных людей - Илсе Санд (978-617-7858-75-0)

Немає у продажу
Немає у продажу 252
252 грн
  • ISBN: 978-617-7858-75-0
  • Код товару: 347157
Основні характеристики
Автор: Ілсе Санд
Перекладач: Н. Фітісов
Редактор: Віра Заведееви
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний з відтінком

Про книгу «Дистанція щастя. Правила гармонійного життя для інтровертів і надчутливих людей» Ілсе Санд

Вам коли-небудь радили стати більш комунікабельними, швидше приймати рішення, перестати переживати за все і всіх і взагалі почати ставитися до життя простіше? З подібними порадами стикається більшість інтровертів і надчутливих людей. Їм доводиться непросто в відстоюванні своєї думки, збереженні особистих кордонів при спілкуванні як на роботі, так і в колі друзів. Автор міжнародних бестселерів, психотерапевт Ілсе Санд в книзі «Дистанція щастя» пропонує просте керівництво для тих, хто хоче жити в гармонії з собою в світі, повному екстравертів. Її поради допоможуть знайти віру в себе, прийняти свої психологічні обмеження і використовувати сильні сторони. Запропоновані в книзі рекомендації є актуальними не тільки для інтровертів і надчутливих людей, а й для тих, хто опинився в складній ситуації через стрес, психологічної травми або емоційного вигорання.

Купити книгу «Дистанція щастя. Правила гармонійного життя для інтровертів і надчутливих людей» Ілсе Санд в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Дистанція щастя. Правила гармонійного життя для інтровертів і надчутливих людей" (Ілсе Санд) з ISBN 978-617-7858-75-0 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Н. Фітісов
Редактор
Віра Заведееви
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний з відтінком
Кількість сторінок
144
Формат
130х205 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Вага
0.230
Автор
Ілсе Санд

Рецензії на книгу «Дистанція щастя . Правила гармонійного життя для інтровертів і надчутливих людей ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами