Атлас естественной красоты. Натуральные ингредиенты для ухода за кожей и приумножения вашей красоты - Рамдан Туами, Виктуар де Тайак (978-5-389-16265-5)

Атлас естественной красоты. Натуральные ингредиенты для ухода за кожей и приумножения вашей красоты - Рамдан Туами, Виктуар де Тайак (978-5-389-16265-5)

Немає у продажу
Немає у продажу 361
361 грн
  • ISBN: 978-5-389-16265-5
  • Код товару: 347139
Основні характеристики
Назва оригіналу: An Atlas of Natural Beauty
Перекладач: Оксана Постникова
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний білий

Про книгу «Атлас природної краси. Натуральні інгредієнти для догляду за шкірою і примноження вашої краси» Віктуар де Тайак , Рамдан Туамі

Це чудово ілюстроване енциклопедичне керівництво по натуральної домашньої косметики від легендарного паризького бренду Offi cine Universelle Bulу, який веде свою історію з 1803 року. Віктуар де Тайак і Рамдан Туамі, які очолюють Offi cine Universelle, розкривають секрети більше 80 рослинних інгредієнтів - насіння, квітів, масел, фруктів, трав. Книга побудована як довідник, в алфавітному порядку - від абрикоса і авокадо до центели і чайного дерева. Автори розповідають про походження, історії і практичному застосуванні кожної рослини і дають прості і чіткі рецепти, за якими навіть новачок може створити своїми руками в домашніх умовах кошти для особи, тіла, волосся. Ця енциклопедія - підсумок подорожей Виктуар і Рамдан по всьому світу в пошуках традиційних рецептів, результат багаторічних досліджень і величезною пристрасті до рослинної косметики. Кращий подарунок для всіх прихильників природної краси, цінителів натуральних компонентів і екологічно чистих косметичних засобів.

Купити книгу «Атлас природної краси. Натуральні інгредієнти для догляду за шкірою і примноження вашої краси» Віктуар де Тайак , Рамдан Туамі в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Атлас природної краси. Натуральні інгредієнти для догляду за шкірою і примноження вашої краси" (Віктуар де Тайак , Рамдан Туамі) з ISBN 978-5-389-16265-5 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
An Atlas of Natural Beauty
Перекладач
Оксана Постникова
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
256
Формат
190х235 мм
Ілюстрації
кольорові
Вага
0.860
Автор
Віктуар де Тайак , Рамдан Туамі

Рецензії на книгу «Атлас природної краси . Натуральні інгредієнти для догляду за шкірою і примноження вашої краси ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами