Человек + машина. Новые принципы работы в эпоху искусственного интеллектам - Пол Доэрти, Джеймс Уилсон (978-5-00146-159-3)

Человек + машина. Новые принципы работы в эпоху искусственного интеллектам - Пол Доэрти, Джеймс Уилсон (978-5-00146-159-3)

Немає у продажу
Немає у продажу 390
390 грн
  • ISBN: 978-5-00146-159-3
  • Код товару: 347116
Основні характеристики
Назва оригіналу: Human + Machine
Перекладач: Олег Сивченко
Редактор: Анна Красова
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка

Про книгу «Людина + машина. Нові принципи роботи в епоху штучного інтелектам» Джеймс Вілсон , Пол Доерті

Керівництво по переосмисленню бізнес-процесів і створення інноваційних робочих місць за допомогою штучного інтелекту. Керівники компанії Accenture Пол Доерті і Джеймс Вілсон вже давно разом працюють над дослідженням і описом впливу технологій на бізнес і суспільство. Вони вивчили розвиток штучного інтелекту за минулі 30 років. Не так давно, коли штучний інтелект вирвався на публічну арену, ставши головною новиною дня і однієї з найпопулярніших тем, Доерті і Вілсон зрозуміли, що розгорнулася дискусія носить досить суб'єктивний характер і в багатьох випадках заснована на думках, а також що не існує результатів досліджень або даних про те, як штучний інтелект стане рушійною силою змін і які зміни необхідні в даний час і знадобляться в майбутньому. Ще важливіше те, що практично не було об'єктивних рекомендацій для тих, кому необхідно вже зараз приймати важливі рішення з приводу застосування штучного інтелекту в бізнесі, в державному управлінні та в галузі освіти. Оскільки у Доерті був досвід надання організаціям допомоги в здійсненні великих змін на основі технологій, а Вілсон був експертом по стратегії і наукових досліджень в області технологій, вони вирішили пролити світло на те, що тягне за собою епоха ІІ. В майбутньому машини будуть виконувати рутинні операції - і не тільки механічні, а людина буде займатися інтерпретаціями результатів і навчанням машин. У цій книзі описано на кроків, які повинні зробити керівники бізнесу для впровадження ІІ в усі бізнес-процеси - від збору даних до їх аналізу та подальшого планування і коректування маркетингових кампаній в режимі реального часу. Автори зібрали приклади компаній з різних секторів економіки, які вже впровадили ІІ або знаходяться на цьому шляху.

Купити книгу «Людина + машина. Нові принципи роботи в епоху штучного інтелектам» Джеймс Вілсон , Пол Доерті в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Людина + машина. Нові принципи роботи в епоху штучного інтелектам" (Джеймс Вілсон , Пол Доерті) з ISBN 978-5-00146-159-3 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Human + Machine
Перекладач
Олег Сивченко
Редактор
Анна Красова
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
304
Формат
145х210 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Вага
0.453
Автор
Джеймс Вілсон , Пол Доерті

Рецензії на книгу «Людина + машина . Нові принципи роботи в епоху штучного інтелектам ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами