Сверхдержавы искусственного интеллекта. Китай, Кремниевая долина и новый мировой порядок - Кай-Фу Ли (978-5-00146-163-0)

Сверхдержавы искусственного интеллекта. Китай, Кремниевая долина и новый мировой порядок - Кай-Фу Ли (978-5-00146-163-0)

Немає у продажу
Немає у продажу 475
475 грн
  • ISBN: 978-5-00146-163-0
  • Код товару: 347111
Основні характеристики
Автор: Кай - Фу Лі
Назва оригіналу: AI Superpowers
Перекладач: Ніна Константинова
Науковий редактор: Владислав Лялін
Редактор: Ольга Копит
Мова: російська

Про книгу «Наддержави штучного інтелекту. Китай , Кремнієва долина і новий світовий порядок» Кай - Фу Лі

Книга про перспективи штучного інтелекту, написана одним з головних експертів по темі і одним з 100 найбільш впливових людей світу за версією The Times. Кай-Фу Лі - один з найавторитетніших людей в області ІІ в світі. Вчений, венчурний інвестор і людина із запаморочливою кар'єрою (Apple, Silicon Graphics, Microsoft, Google). Він стверджує, що драматичні зміни, яких всі чекають від штучного інтелекту, настануть скоріше, ніж передбачається. Але пов'язані вони будуть не з «думаючими машинами, які захоплять світ», а з економічними наслідками. Гонка між наддержавами, Китаєм і США, може призвести людство до катастрофи: ІІ дозволить багатим розбагатіти ще більше, а розрив між ними і бідними стане величезним. Експерти пророкують, що ІІ позбавить робочих місць «блакитних комірців», а Кай-Фу Лі каже, що глибоке навчання позбавить роботи і «білих комірців» теж. Але автор пропонує і рішення, тому що, як би не були вражаючі успіхи на полі ІІ, є речі, доступні тільки людям. Машини не зможуть замінити вихователів, повідомляти діагнози хворим, піклуватися про літніх і, наприклад, дресирувати собак. Це книга про те, як наддержави ІІ стали такими, про поточний стан і прогнози. Вони можуть бути втішними, але тільки якщо пам'ятати про відповідальність, яку накладають на нас технології. А ще, в кінцевому рахунку, це книга про людяність і любові.

Купити книгу «Наддержави штучного інтелекту. Китай , Кремнієва долина і новий світовий порядок» Кай - Фу Лі в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Наддержави штучного інтелекту. Китай , Кремнієва долина і новий світовий порядок" (Кай - Фу Лі) з ISBN 978-5-00146-163-0 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
AI Superpowers
Перекладач
Ніна Константинова
Науковий редактор
Владислав Лялін
Редактор
Ольга Копит
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
240
Формат
165x235 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Вага
0.405
Автор
Кай - Фу Лі

Рецензії на книгу «Наддержави штучного інтелекту . Китай , Кремнієва долина і новий світовий порядок ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами