Расстройство контроля над импульсами: когнитивно-поведенческий подход. Рабочая тетрадь - Джон Грант, Кристофер Донахью, Брайан Одлауг (978-5-907365-03-2)

Расстройство контроля над импульсами: когнитивно-поведенческий подход. Рабочая тетрадь - Джон Грант, Кристофер Донахью, Брайан Одлауг (978-5-907365-03-2)

Немає у продажу
Немає у продажу 360
360 грн
  • ISBN: 978-5-907365-03-2
  • Код товару: 347069
Основні характеристики
Перекладач: А. свидини
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка
Папір: офсетний білий
Кількість сторінок: 128

Про книгу «Розлад контролю над імпульсами : когнітивно - поведінковий підхід. Робочий зошит» Брайан Одлауг , Джон Грант , Крістофер Донахью

Якщо ви відчуваєте, що більше не контролюєте свою поведінку, а ваші вчинки негативно впливають на взаємовідносини з членами сім'ї, друзями і колегами по роботі, то ця книга допоможе вам взяти ситуацію під контроль. До розладів контролю над імпульсами відносяться ігроманія, клептоманія, піроманія, а також оніоманія (шопоголізм). Такого роду розлади характеризуються нездатністю протистояти потягу до надмірного і / або небезпечному для себе і оточуючих поведінки. Вони широко поширені і можуть негативно впливати на всі сфери життя. Однак ці проблеми можна ефективно лікувати за допомогою поведінкової терапії. Книга написана ученими з багаторічним досвідом вивчення психології розладів даного типу. У ній представлені методи лікування, які найбільш ефективні для регулювання потягів до азартних ігор, розкраданню, підпалів і неконтрольованим покупкам. Вона дозволить читачам краще зрозуміти справжню природу патологічних потягів, щоб навчитися уникати їх в майбутньому. Дана робочий зошит призначена для використання в комплексі з терапевтичним керівництвом. У ній розглянуті різні методи самооцінки і вправи, покликані допомогти зрозуміти справжні мотиви ваших вчинків, а також досягти кінцевої мети - змінити своє імпульсивна поведінка.

Купити книгу «Розлад контролю над імпульсами : когнітивно - поведінковий підхід. Робочий зошит» Брайан Одлауг , Джон Грант , Крістофер Донахью в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Розлад контролю над імпульсами : когнітивно - поведінковий підхід. Робочий зошит" (Брайан Одлауг , Джон Грант , Крістофер Донахью) з ISBN 978-5-907365-03-2 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
А. свидини
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
128
Формат
165x235 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Вага
0.186
Автор
Брайан Одлауг , Джон Грант , Крістофер Донахью

Рецензії на книгу «Розлад контролю над імпульсами : когнітивно - поведінковий підхід . Робочий зошит ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами