Простая электроника для детей. Девять простых проектов с подсветкой, звуками и многое другое! - Эйвинд Нидал Даль (978-5-00101-280-1)

Простая электроника для детей. Девять простых проектов с подсветкой, звуками и многое другое! - Эйвинд Нидал Даль (978-5-00101-280-1)

Немає у продажу
Немає у продажу 297
297 грн
  • ISBN: 978-5-00101-280-1
  • Код товару: 347066
Основні характеристики
Перекладач: Ф. Хохлова
Редактор: Т. Хохлова
Вікова категорія: для середнього шкільного віку
Мова: російська

Про книгу «Проста електроніка для дітей. Дев'ять простих проектів з підсвічуванням , звуками і багато іншого !» Ейвінд Нідал Даль

Книга «Проста електроніка для дітей» - ідеальний трамплін для стрибка в світ електроніки та схемотехніки. Перше, чого ви навчитеся, - це читати принципові електричні схеми і застосовувати беспаечное макетну плату для складання схем без паяльника. Потім ви отримаєте величезний практичний досвід, зібравши дев'ять простих проектів з найдоступніших електронних компонентів і мікросхем. У процесі складання ви дізнаєтеся, як працює кожен компонент, для чого застосовується і які нові цікаві ефекти можна отримати, комбінуючи різні види компонентів в схемах. Для дітей середнього шкільного віку, керівників гуртків, а також для всіх, у кого нарешті прокинувся не по-споживацькому, а творчий інтерес до світу електроніки.

Купити книгу «Проста електроніка для дітей. Дев'ять простих проектів з підсвічуванням , звуками і багато іншого !» Ейвінд Нідал Даль в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Проста електроніка для дітей. Дев'ять простих проектів з підсвічуванням , звуками і багато іншого !" (Ейвінд Нідал Даль) з ISBN 978-5-00101-280-1 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Ф. Хохлова
Редактор
Т. Хохлова
Вікова категорія
для середнього шкільного віку
Мова
російська
Обкладинка
інтегральна палітурка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
96
Формат
170х240 мм
Ілюстрації
кольорові
Вага
0.189
Автор
Ейвінд Нідал Даль

Рецензії на книгу «Проста електроніка для дітей . Дев'ять простих проектів з підсвічуванням , звуками і багато іншого !».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами