Между болью и удовольствием. История глубинной стимуляции мозга и ее забытого создателя - Лона Франк (978-5-00101-296-2)

Между болью и удовольствием. История глубинной стимуляции мозга и ее забытого создателя - Лона Франк (978-5-00101-296-2)

Немає у продажу
Немає у продажу 350
350 грн
  • ISBN: 978-5-00101-296-2
  • Код товару: 347055
Основні характеристики
Автор: лона Франк
Назва оригіналу: The Pleasure Shock
Перекладач: Е. Полякова
Науковий редактор: О. Латанова
Редактор: Євген Таран
Серія: Universum

Про книгу «Між болем і задоволенням. Історія глибинної стимуляції мозку і її забутого творця» лона Франк

Лона Франк, біолог, відомий популяризатор науки, автор численних книг і науково-популярних фільмів, знайомить читача з результатами свого нового розслідування. Ця майже детективна історія розповідає про винахід глибинної стимуляції мозку - нової методики лікування, яка стала шансом на порятунок для величезного числа пацієнтів, замкнених на все життя в психіатричних клініках, і її забутому творця - доктора Роберта Хіті. Вчені прийшли до вражаючих результатів, що зацікавив навіть ЦРУ. Отримавши можливість впливати на емоції і коректувати поведінку людей, Хіт і його команда cтолкнулісь з етичними питаннями, до цього не стояли перед медициною. Чи можна так безцеремонно впроваджуватися в свідомість людини і керувати ним? Хто має на це право? Хто може скористатися результатами нової методики і з якою метою? Для широкого кола читачів, які цікавляться жанром журналістського розслідування і питаннями історії науки, нових методів досліджень мозку і поведінки людини.

Купити книгу «Між болем і задоволенням. Історія глибинної стимуляції мозку і її забутого творця» лона Франк в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Між болем і задоволенням. Історія глибинної стимуляції мозку і її забутого творця" (лона Франк) з ISBN 978-5-00101-296-2 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
The Pleasure Shock
Перекладач
Е. Полякова
Науковий редактор
О. Латанова
Редактор
Євген Таран
Серія
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
240
Формат
145х215 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
лона Франк

Рецензії на книгу «Між болем і задоволенням . Історія глибинної стимуляції мозку і її забутого творця ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами