Выход из депрессии. Рабочая тетрадь. Программа на 8 недель - Джон Тисдэйл, Марк Вильмс, Зиндел Сигал (978-5-907203-98-3)

Выход из депрессии. Рабочая тетрадь. Программа на 8 недель - Джон Тисдэйл, Марк Вильмс, Зиндел Сигал (978-5-907203-98-3)

Немає у продажу
Немає у продажу 449
449 грн
  • ISBN: 978-5-907203-98-3
  • Код товару: 347044
Основні характеристики
Перекладач: Т. Іссмаіл
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка
Папір: офсетний білий
Кількість сторінок: 256

Про книгу «Вихід з депресії. Робочий зошит. Програма на 8 тижнів» Джон Тісдейл , Зіндель Сігал , Марк Вільмса

Усвідомленість - шлях до звільнення від емоційного дистресу, тривоги і депресії! Когнітивна терапія на основі усвідомленості - новий і ефективний підхід до лікування емоційних розладів (тривоги, депресії, занепокоєння та ін.). У книзі пропонується 8-тижневий курс самодопомоги з використанням методик когнітивно-поведінкової терапії та медитації. Навчившись усвідомленості, ви зможете назавжди позбутися від емоційного дистресу, тривоги і депресії. У книзі описані засоби самоконтролю у вигляді опитувальників і перевірочних завдань, а також відгуки і коментарі клієнтів, які успішно пройшли курс КТНОО. Спеціально для цього керівництва автори створили аудиокурс медитацій, який можна безкоштовно завантажити на сайті книги. Книга розрахована на всіх, хто хоче позбутися від депресії і емоційного дистресу без лікарських препаратів і може використовувати як в якості допомоги по самодопомоги, так і в якості доповнення до сеансів психотерапії. Ви можете позбутися від депресії, тривоги і стресу всього за 8 тижнів - просто вивчивши нові способи реагування на свої власні думки і почуття. Книга познайомить вас з програмою КТНОО (когнітивної терапії, заснованої на усвідомленості), яка була протестована і довела свою ефективність у клінічних випробуваннях по всьому світу. Читаючи цю книгу, ви можете працювати над подоланням депресії в будь-який час і в будь-якому місці. Автори - фахівці з КТНОО - пропонують практики усвідомленості для кожного тижня, а також опитувальники, інструменти для відстеження прогресу і коментарі інших учасників програми. Ця книга, немов надійна карта, крок за кроком поведе вас по шляху змін. Невід'ємна частина програми КТНОО - медитація. Спеціальний авторський аудіокурс медитацій можна безкоштовно скачати з сайту, створеного для підтримки книги, і прослуховувати його для підвищення ефективності терапії.

Купити книгу «Вихід з депресії. Робочий зошит. Програма на 8 тижнів» Джон Тісдейл , Зіндель Сігал , Марк Вільмса в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Вихід з депресії. Робочий зошит. Програма на 8 тижнів" (Джон Тісдейл , Зіндель Сігал , Марк Вільмса) з ISBN 978-5-907203-98-3 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Т. Іссмаіл
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
256
Формат
165х235 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Вага
0.345
Автор
Джон Тісдейл , Зіндель Сігал , Марк Вільмса

Рецензії на книгу «Вихід з депресії . Робочий зошит. Програма на 8 тижнів ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами