Воспитание детей с аутизмом. 90 упражнений для вовлечения ребенка в общение, взаимодействие и игру - Кэти Кук (978-5-907203-99-0)

Воспитание детей с аутизмом. 90 упражнений для вовлечения ребенка в общение, взаимодействие и игру - Кэти Кук (978-5-907203-99-0)

Немає у продажу
Немає у продажу 572
572 грн
  • ISBN: 978-5-907203-99-0
  • Код товару: 347043
Основні характеристики
Автор: Кеті Кук
Перекладач: Т. Роулингс
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка
Папір: офсетний білий
Кількість сторінок: 240

Про книгу «Виховання дітей з аутизмом. 90 вправ для залучення дитини в спілкування , взаємодія і гру» Кеті Кук

Книга Барнетта, Циглера і Байлінь Прикладна математика є повний виклад математичних відомостей, що мають важливе значення для студентів, які вивчають бізнес, економіку, біологію, медицину або соціологію. Основна увага автори приділяють вирішенню практичних завдань, а не абстрактної математичної теорії, приводячи докази теорем тільки при гострій потребі. Книги, написані за участю Реймонда Барнетта, характеризуються різноманітною прикладної спрямованістю і великою кількістю вправ. Восьме видання продовжує цю славну традицію. Даний підручник абсолютно коректний з математичної точки зору і в той же час "легко засвоюється" студентами. Він містить виклад тим дискретної математики і математичного аналізу, що мають прикладне значення. Підбір тем і їх відносна незалежність один від одного дозволяють легко адаптувати книгу для будь-яких вищих навчальних закладів. Автори зробили акцент на активній роботі в аудиторії і сильної зворотного зв'язку між викладачем і студентами. Текст написаний на доступному для студентів рівні, одночасно автори зберегли математичну строгість і точність викладу. Основна увага приділяється методам вирішення завдань, а не математичної теорії. Докази теорем наводяться, тільки якщо це необхідно для пояснення математичної ідеї. Книга рясніє прикладами і вправами, що описують різноманітні ситуації, що виникають в процесі діяльності бізнесменів, економістів, біологів, медиків і соціологів.

Купити книгу «Виховання дітей з аутизмом. 90 вправ для залучення дитини в спілкування , взаємодія і гру» Кеті Кук в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Виховання дітей з аутизмом. 90 вправ для залучення дитини в спілкування , взаємодія і гру" (Кеті Кук) з ISBN 978-5-907203-99-0 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Т. Роулингс
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
240
Формат
165х235 мм
Ілюстрації
чорно-білі
Автор
Кеті Кук

Рецензії на книгу «Виховання дітей з аутизмом . 90 вправ для залучення дитини в спілкування , взаємодія і гру ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами