Украдені - Валентина Попелюшка (978-966-915-302-9)

Украдені - Валентина Попелюшка (978-966-915-302-9)

Немає у продажу
Немає у продажу 172
172 грн
  • ISBN: 978-966-915-302-9
  • Код товару: 346986
Основні характеристики
Художник: Яна Гавриш
Редактор: Я. Шашель
Вікова категорія: для середнього шкільного віку
Мова: українська

Про книгу «Украдені» Валентина Попелюшка

Цей Динамічний трилер для підлітків переміг у літературному конкурсі «Корнійчуковська премія». Що ти думаєш про мажорів? А про малозабезпеченіх людей? Узагалі про тих, хто живе не так, як ти? Приготу до карколомної пригоди, что руйнує стереотипи та рові програму для Android! Невеличке місто, де КОЖЕН закапелок мов рідний дім, де ти свой среди своих... Що тут Із тобою может случиться? Та не нашкірна усмішка щира, що не всяка доброта Справжня, що не всі слова правдіві... П'ятеро підлітків - різного віку, різного виховання, з різніх СОЦІАЛЬНИХ шарів - потрапляють у полон до вікрадачів. На Грані життя и смерти з очей спадає полуда упереджень и ти почінаєш розуміті, хто чого вартий насправді. Щоб Врятувати свои життя, Бранці ма ють довірітіся Одне одному й діяті разом, як команда. І Спільна Небезпека об'єднує їх так Швидко, як НЕ змоглі б спорідненість чи сусідство...

Купити книгу «Украдені» Валентина Попелюшка в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Украдені" (Валентина Попелюшка) з ISBN 978-966-915-302-9 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Художник
Редактор
Я. Шашель
Вікова категорія
для середнього шкільного віку
Мова
українська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
176
Формат
170x220 мм
Ілюстрації
кольорові
Вага
0.460
Автор
Валентина Попелюшка

Рецензії на книгу «Украдені ».

0 0

Куплений в цьому магазині: Так

Переваги:

Якісне оформлення та цікавий зміст

Недоліки:

Немає

Перше враження від книги: вона дуже якісно оформлена, у ній багато ілюстрацій, що відповідають змісту. Мій син (15 років) прочитав її за майже 1 годину й сказав, що йому дуже сподобалася книга, історія цікава та повчальна. Увечері дискутували всією родиною на тему викрадення дітей і наскільки реально втекти від злочинців. Тобто книга актуальна для наших часів, вчить обачності в спілкуванні з незнайомцями. Наша родина рекомендує цей твір для сімейного читання та обговорення, тому що сучасні діти мають знати, як вберегтися від небезпеки в повсякденному житті, коли зникає так багато дітей.

Моя оцінка:
Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами