Метафизика и постметафизическое мышление - А. Гагинский, И. Блауберг, А. Паткуль, М. Рюмина, Н. Блохина (978-5-8291-3804-2)

Метафизика и постметафизическое мышление - А. Гагинский, И. Блауберг, А. Паткуль, М. Рюмина, Н. Блохина (978-5-8291-3804-2)

Немає у продажу
Немає у продажу 449
449 грн
  • ISBN: 978-5-8291-3804-2
  • Код товару: 346972
Основні характеристики
Під редакцією: І. Блауберг
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний білий

Про книгу «Метафізика і постметафізіческое мислення» А. Гагінскій , А. Паткуль , І. Блауберг , М. Рюміна , Н. Блохіна

Ця книга збірник статей, підготовлених за підсумками Міжнародної конференції "Метафізика і постметафізіческое мислення" (22-23 жовтня 2019 року Інститут філософії РАН). Останнім часом метафізика знаходиться в кризі. передбачається, що на зміну їй приходить щось нове, що отримало ім'я постметафізіческого мислення. Наскільки це справедливо? Чи можемо ми говорити про подолання і наприкінці метафізики? На ці та інші питання шукають відповіді автори збірника. Книга призначена для професійних філософів та студентів, які навчаються за спеціальністю "Філософія".

Купити книгу «Метафізика і постметафізіческое мислення» А. Гагінскій , А. Паткуль , І. Блауберг , М. Рюміна , Н. Блохіна в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Метафізика і постметафізіческое мислення" (А. Гагінскій , А. Паткуль , І. Блауберг , М. Рюміна , Н. Блохіна) з ISBN 978-5-8291-3804-2 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Під редакцією
І. Блауберг
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
308
Формат
155x215 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Вага
0.415
Автор
А. Гагінскій , А. Паткуль , І. Блауберг , М. Рюміна , Н. Блохіна

Рецензії на книгу «Метафізика і постметафізіческое мислення ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами