Вязаный зоопарк. Коврики, подушки, сумки для игрушек, аксессуары. Более 20 моделей для вязания крючком - Ира Ротт (978-5-389-16573-1)

Вязаный зоопарк. Коврики, подушки, сумки для игрушек, аксессуары. Более 20 моделей для вязания крючком - Ира Ротт (978-5-389-16573-1)

Немає у продажу
Немає у продажу 293
293 грн
  • ISBN: 978-5-389-16573-1
  • Код товару: 346942
Основні характеристики
Автор: Іра Ротт
Назва оригіналу: Crochet Animal Rugs
Перекладач: Анастасія Нусхаева
Редактор: Е. Черезова
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка

Про книгу «В'язаний зоопарк. Килимки , подушки , сумки для іграшок , аксесуари. Понад 20 моделей для в'язання» Іра Ротт

У цій книзі представлена ??колекція забавних в'язаних килимків-звірят, доповнена оригінальними аксесуарами: подушечками, сумками, комфортерамі і іншими дрібницями, виконаними в єдиному стилі. Зв'яжіть чарівного слоненяти Джеффрі, симпатичного жирафа Рости, милого кошеня Сессі, забавну мавпочку Чіпу, незворушного краба Кренк, сумку для книг у вигляді дружнього динозавра ТОПС або мішок для іграшок з пандою-зіркою рок-н-ролу: всього кілька приємних вечорів за рукоділлям - і інтер'єр заграє новими фарбами. А ще це відмінний подарунок для сім'ї, в якій є діти! Оригінальні дизайни Іри Ротт, російськомовної майстрині з Канади, яка перейняла любов до рукоділля у батьків, які працювали на текстильному виробництві, нескладно повторити завдяки продуманим з хемам, тому в'язання цих моделей стане справжнім задоволенням для рукодільниць будь-якого рівня.

Купити книгу «В'язаний зоопарк. Килимки , подушки , сумки для іграшок , аксесуари. Понад 20 моделей для в'язання» Іра Ротт в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "В'язаний зоопарк. Килимки , подушки , сумки для іграшок , аксесуари. Понад 20 моделей для в'язання" (Іра Ротт) з ISBN 978-5-389-16573-1 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Crochet Animal Rugs
Перекладач
Анастасія Нусхаева
Редактор
Е. Черезова
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
крейдований
Кількість сторінок
144
Формат
215x285 мм
Ілюстрації
кольорові
Вага
0.700
Автор
Іра Ротт

Рецензії на книгу «В'язаний зоопарк . Килимки , подушки , сумки для іграшок , аксесуари . Понад 20 моделей для в'язання».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами