Лепестки на ветру. Японская классическая поэзия VII-ХVI веков - Догэн, Какиномото Хитомаро, Фудзивара-но Тэйка, Ямабэ Акахито, Аривара Нарихира, Сайгё (978-5-389-18351-3)

Лепестки на ветру. Японская классическая поэзия VII-ХVI веков - Догэн, Какиномото Хитомаро, Фудзивара-но Тэйка, Ямабэ Акахито, Аривара Нарихира, Сайгё (978-5-389-18351-3)

Немає у продажу
Немає у продажу 137
137 грн
  • ISBN: 978-5-389-18351-3
  • Код товару: 346866
Основні характеристики
Перекладач: Олександр Долін
Редактор: Анна Сарафанова
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка

Про книгу «Пелюстки на вітрі. Японська класична поезія VII - ХVI століть» Арівара Наріхіра , Доген , Какіномото Хітомаро , Сайга , Фудзівара -но Тейк , Ямабе Акахіто

До антології, підготовлену відомим сходознавцем і перекладачем японської поезії Олександром Доліним, увійшли класичні твори відомих поетів VII-XVI ст.: Какіномото Хітомаро, Ямабе Акахіто, Арівара Наріхіра, Сугавара Мітідзане, Оно-но Коматі, Кі-но Цураюкі, Сосей, Хендзё, Фудзівара-но Тейк, Сайга, Доген і ін., що становлять золотий фонд японської та світової літератури. До збірки включені пісні вака (танка і тёка), зразки ліричної і дидактичної поезії кансі і «нанизаних строф» ренга, а також дзенской поезії, в якій тонкість артистичного світовідчуття поєднується з філософською глибиною безперестанного самопізнання. Книга відтворює історичну панораму поезії японського Середньовіччя в усьому її жанрово-стилістичному розмаїтті і знайомить читача з багатьма іменами, раніше невідомими в нашій країні. Видання забезпечене вступною статтею і примітками.

Купити книгу «Пелюстки на вітрі. Японська класична поезія VII - ХVI століть» Арівара Наріхіра , Доген , Какіномото Хітомаро , Сайга , Фудзівара -но Тейк , Ямабе Акахіто в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Пелюстки на вітрі. Японська класична поезія VII - ХVI століть" (Арівара Наріхіра , Доген , Какіномото Хітомаро , Сайга , Фудзівара -но Тейк , Ямабе Акахіто) з ISBN 978-5-389-18351-3 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Олександр Долін
Редактор
Анна Сарафанова
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
416
Формат
120х170 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Вага
0.350
Автор
Арівара Наріхіра , Доген , Какіномото Хітомаро , Сайга , Фудзівара -но Тейк , Ямабе Акахіто

Рецензії на книгу «Пелюстки на вітрі . Японська класична поезія VII - ХVI століть ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами