Код диабета. Научные данные о том, как диабет 2 типа стал самой «внезапной» болезнью столетия и простая программа восстановления без инъекций и лекарств - Джейсон Фанг (978-966-993-408-6)

Код диабета. Научные данные о том, как диабет 2 типа стал самой «внезапной» болезнью столетия и простая программа восстановления без инъекций и лекарств - Джейсон Фанг (978-966-993-408-6)

Немає у продажу
Немає у продажу 339
339 грн
  • ISBN: 978-966-993-408-6
  • Код товару: 346787
Основні характеристики
Перекладач: Олександра Люмина
Науковий редактор: В. Романова
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка

Про книгу «Код діабету. Наукові дані про те , як діабет 2 типу став найбільш « раптової » хворобою століття і» Джейсон Фанг

Лікар - нефролог з Канади Джейсон Фанг розробив просту і ефективну систему лікування від діабету 2 типу , яка допомогла вже 50 млн людей по всьому світу. Чітка і зрозуміла програма , заснована на особливій дієті і интервальном ( від 12 до 18 годин ) нічному голодуванні , доступна кожному. А результат - зниження цукру до нормальних значень і відмова від ін'єкцій інсуліну - буде відчутний вже через 1-3 місяці.

Купити книгу «Код діабету. Наукові дані про те , як діабет 2 типу став найбільш « раптової » хворобою століття і» Джейсон Фанг в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Код діабету. Наукові дані про те , як діабет 2 типу став найбільш « раптової » хворобою століття і" (Джейсон Фанг) з ISBN 978-966-993-408-6 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Олександра Люмина
Науковий редактор
В. Романова
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
304
Формат
170х240 мм
Ілюстрації
чорно-білі
Вага
0.530
Автор
Джейсон Фанг

Рецензії на книгу «Код діабету . Наукові дані про те , як діабет 2 типу став найбільш « раптової » хворобою століття і ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами