Французская вышивка крестом. Маленький принц. 30 удивительных дизайнов Вероник Ажинер - Вероник Ажинер (978-5-00141-313-4)

Французская вышивка крестом. Маленький принц. 30 удивительных дизайнов Вероник Ажинер - Вероник Ажинер (978-5-00141-313-4)

Немає у продажу
Немає у продажу 329
329 грн
  • ISBN: 978-5-00141-313-4
  • Код товару: 346744
Основні характеристики
Редактор: Е. Зуївська
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: крейдований
Кількість сторінок: 144

Про книгу «Французька вишивка хрестом. Маленький принц. 30 дивовижних дизайнів Веронік Ажінер» Веронік Ажінер

"Всі дорослі спочатку були дітьми, тільки мало хто з них про це пам'ятає" - цю фразу зі знаменитої повісті "Маленький принц" Антуана де Сент-Екзюпері знає, напевно, кожен. Пропонуємо всім захопленим рукодільниця вишити автентичні малюнки французького художника і письменника - за схемами, придуманим і розробленим знаменитої Веронік Ажінер (Анжанже). До книги увійшло 30 дизайнів для вишивання, представлених на різних видів продукції: іграшках, сумках, панно. Ви зможете насолодитися улюбленим творчістю, воскресити в пам'яті найбільш відомі цитати з повісті, а також виконати безліч дивовижних штучок для новонародженого малюка... і його дорослих батьків!

Купити книгу «Французька вишивка хрестом. Маленький принц. 30 дивовижних дизайнів Веронік Ажінер» Веронік Ажінер в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Французька вишивка хрестом. Маленький принц. 30 дивовижних дизайнів Веронік Ажінер" (Веронік Ажінер) з ISBN 978-5-00141-313-4 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Редактор
Е. Зуївська
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
крейдований
Кількість сторінок
144
Формат
215x255 мм
Ілюстрації
кольорові
Автор
Веронік Ажінер

Рецензії на книгу «Французька вишивка хрестом . Маленький принц. 30 дивовижних дизайнів Веронік Ажінер ».

0 0

Куплений в цьому магазині: Так

Переваги:

Гарне оформлення, якісна поліграфія, чудові ілюстрації та прості схеми!

Книга оформлена зі смаком, приємно тримати в руках! Ілюстрації прекрасні, схеми прості і зрозумілі. Також в книзі дані поради щодо прикладного оформлення. Можна вишити багато милих речей для хлопчика)))

Моя оцінка:
Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами