Гормоны счастья. Приучите свой мозг вырабатывать серотонин, дофамин, эндорфин и окситоцин - Лоретта Грациано Бройнинг (978-966-993-645-5)

Гормоны счастья. Приучите свой мозг вырабатывать серотонин, дофамин, эндорфин и окситоцин - Лоретта Грациано Бройнинг (978-966-993-645-5)

Немає у продажу
Немає у продажу 150
150 грн
  • ISBN: 978-966-993-645-5
  • Код товару: 346738
Основні характеристики
Перекладач: Михайло Попов
Науковий редактор: Анастасія Пінгачова
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка
Папір: офсетний білий

Про книгу «Гормони щастя. Привчіть свій мозок виробляти серотонін , дофамін , ендорфін і окситоцин» Лоретта Граціано Бройнінг

Книга в форматі покетбука, дасть уявлення, як формується настрій і відчуття щастя. Вона містить революційний підхід до підвищення вашого рівня задоволеності життям. Новий формат - для найважливіших і улюблених книг. Компактний і легкий покетбука зручно взяти з собою в дорогу, подорож або на прогулянку. При цьому ми зберегли якість наших книг. Під м'якою обкладинкою - білий папір, ляссе і унікальний дизайн. Ніщо не завадить насолоджуватися читанням без компромісів. Кожен з нас чув про «гормони щастя» - дофамін, серотонін, окситоцин і ендорфін. Але далеко не всі чітко розуміють, як кожен з них працює, чому виділяється і яку реакцію в організмі викликає, і чим пояснюються скачки в нашому настрої. Ця книга покаже, як «перепрошити» свій мозок і активувати ті гормони, які роблять вас щасливим. Крім того, ви дізнаєтеся, як формувати нові звички і запускати дію «гормонів щастя», змінюючи нейронні шляху. У цьому вам допоможуть десятки вправ з книги.

Купити книгу «Гормони щастя. Привчіть свій мозок виробляти серотонін , дофамін , ендорфін і окситоцин» Лоретта Граціано Бройнінг в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Гормони щастя. Привчіть свій мозок виробляти серотонін , дофамін , ендорфін і окситоцин" (Лоретта Граціано Бройнінг) з ISBN 978-966-993-645-5 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Михайло Попов
Науковий редактор
Анастасія Пінгачова
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
304
Формат
115х180 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Лоретта Граціано Бройнінг

Рецензії на книгу «Гормони щастя . Привчіть свій мозок виробляти серотонін , дофамін , ендорфін і окситоцин ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами