Двое. Как спасти свою любовную лодку или 8 рассказов о заблуждениях, с которыми нужно расстаться - Генри Клауд, Джон Таунсенд (978-5-86181-604-5)

Двое. Как спасти свою любовную лодку или 8 рассказов о заблуждениях, с которыми нужно расстаться - Генри Клауд, Джон Таунсенд (978-5-86181-604-5)

Немає у продажу
Немає у продажу 360
360 грн
  • ISBN: 978-5-86181-604-5
  • Код товару: 346722
Основні характеристики
Назва оригіналу: Resque Your Love Life
Редактор: Г. Раєвська
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка
Папір: офсетний білий

Про книгу «Двоє. Як врятувати свою любовну човен або 8 оповідань про помилки , з якими потрібно розлучитися» Генрі Клауд , Джон Таунсенд

Двоє зустрілися, полюбили один одного. Тепер вони разом пливуть в одному човні. У перший час їм здається, що це плавання завжди буде щасливим, а любов - нескінченною. Але незабаром з'ясовується, що любовну човен раз у раз доводиться рятувати. Адже на її шляху - рифи взаємного нерозуміння, шквали сварок, вири образ і мертвий штиль сексуального охолодження... Ця книга - надійна лоція, в якій запропоновані реалістичні рішення проблем, що загрожують благополуччю шлюбу. Вона допоможе подружжю багато років успішно вести свою любовну човен по океану життя під вітрилами справжньої близькості і романтики.

Купити книгу «Двоє. Як врятувати свою любовну човен або 8 оповідань про помилки , з якими потрібно розлучитися» Генрі Клауд , Джон Таунсенд в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Двоє. Як врятувати свою любовну човен або 8 оповідань про помилки , з якими потрібно розлучитися" (Генрі Клауд , Джон Таунсенд) з ISBN 978-5-86181-604-5 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Resque Your Love Life
Редактор
Г. Раєвська
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
342
Формат
130х200 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Вага
0.310
Автор
Генрі Клауд , Джон Таунсенд

Рецензії на книгу «Двоє . Як врятувати свою любовну човен або 8 оповідань про помилки , з якими потрібно розлучитися ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами