Потенциал команды: Как добиться максимальной эффективности командной работы - Филлип Сандал, Алексис Филлипс (978-5-9614-3240-4)

Потенциал команды: Как добиться максимальной эффективности командной работы - Филлип Сандал, Алексис Филлипс (978-5-9614-3240-4)

Немає у продажу
Немає у продажу 300
300 грн
  • ISBN: 978-5-9614-3240-4
  • Код товару: 346672
Основні характеристики
Перекладач: Т. Грачова
Редактор: Михайло Білоголовський
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний білий

Про книгу «Потенціал команди : Як домогтися максимальної ефективності командної роботи» Алексіс Філліпс , Філліп Сандал

Будь-яка команда з часом втрачає свою ефективність: ініціатива поступається місцем рутині, рівень залученості і взаємної підтримки знижується, загальна мета перестає бути такою. Цю проблему організаціям доводиться вирішувати постійно. Автори книги, спираючись на 15-річний досвід роботи з командами, розробили структуровану і зрозумілу модель, перевірений практичний метод, що дозволяє системно вибудовувати командну роботу. Вони досліджували 14 чинників ефективності команд - якостей, що дозволяють виконувати поставлену задачу і проявляти співпрацю, - і створили відтворену модель роботи, засновану на принципах командного коучингу. У книзі розбираються компетенції командного коуча і пов'язані з ними навички, даються вправи, приклади діалогів і бесід, що призводять до переоцінки роботи і новим командним нормам. Модель авторів вже використовується тисячами команд по всьому світу, вона допомагає досягати реальних результатів в бізнесі і створювати колективи захоплених людей через розкриття їх потенціалу. Особливості Додатки, які знайомлять читача з програмою оцінки ефективності роботи команди TCI Team Diagnostic ™ Для кого Для фахівців, так чи інакше працюють з групами і командами: консультантів з організаційних питань, HR-бізнес-партнерів, фахівців з організаційного розвитку, фасилітаторів, а також для тих, хто професійно займається навчанням і розвитком співробітників, побудовою команд.

Купити книгу «Потенціал команди : Як домогтися максимальної ефективності командної роботи» Алексіс Філліпс , Філліп Сандал в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Потенціал команди : Як домогтися максимальної ефективності командної роботи" (Алексіс Філліпс , Філліп Сандал) з ISBN 978-5-9614-3240-4 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Т. Грачова
Редактор
Михайло Білоголовський
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
302
Формат
170х240 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Вага
0.500
Автор
Алексіс Філліпс , Філліп Сандал

Рецензії на книгу «Потенціал команди : Як домогтися максимальної ефективності командної роботи ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами