Следующая пандемия. Инсайдерский рассказ о борьбе с самой страшной угрозой человечеству - Уильям Патрик, Али Хан (978-5-00169-203-4)

Следующая пандемия. Инсайдерский рассказ о борьбе с самой страшной угрозой человечеству - Уильям Патрик, Али Хан (978-5-00169-203-4)

Немає у продажу
Немає у продажу 328
328 грн
  • ISBN: 978-5-00169-203-4
  • Код товару: 346643
Основні характеристики
Назва оригіналу: The Next Pandemic
Перекладач: Василь Горохов
Редактор: Тетяна Медведєва
Мова: російська

Про книгу «Наступна пандемія. Інсайдерський розповідь про боротьбу з найстрашнішою загрозою людству» Алі Хан , Вільям Патрік

Інфекційні хвороби - наймасовіші вбивці в історії людства: тільки Чорна смерть, іспанка і інші забрали більше ста мільйонів життів. Ця книга - інсайдерський розповідь лікаря про боротьбу з найбільш небезпечними захворюваннями на планеті, а також про паніку, яка посилює проблему. Як тільки в світі виникають епідеміологічні загрози, доктор Алі Хан - «Індіана Джонс медицини» - поспішає на допомогу. Хантавірус. Ебола. Пташиний грип. Сибірська виразка. Атипова пневмонія. Віспа мавп. Бубонна чума. Лихоманка Західного Нілу. Лихоманка долини Ріфт. SARS. А ще біологічний тероризм і ураган «Катріна». Африка, Азія, обидві Америки, острови, Росія. Війна, хаос, паніка. Доктор Хан шукає збудників епідемій, відстежує шлях до нульового пацієнта, ідентифікує загрозу, присікає її поширення і робить все, щоб епідемія не переросла в пандемію. Від заражених пацієнтів його відділяла лише тонка маска, йому доводилося спати під сіткою, щоб врятуватися від тарантулів і малярійних комарів, приймати рішення про життя і смерті на основі обмеженої і суперечливої ??інформації. В результаті він прийшов до висновку, що вийшли з-під контролю мікроби завжди будуть створювати нам проблеми. «Наступна пандемія» - це розповідь безпосереднього учасника боротьби проти сибірської виразки, пташиного грипу та інших катастроф і розповідь про те, що ще ми можемо зробити, щоб вони не повторилися. Це захоплююча розповідь про моментах, коли ми всі були на волосині від загибелі, і одночасно про те, як нам захиститися від неминучої наступної пандемії. Книга супроводжена міркуванням автора про поточну пандемії COVID-19. Від автора За ці роки мені довелося побувати в загублених серед джунглів хатинах, в чилійських селах, дістатися до яких можна лише верхи, в багатолюдних містах Азії, закритих на карантин, на бойнях султанатов Перської затоки, де гастарбайтери в жахливих умовах ріжуть кіз і овець. Ми з колегами боролися з розповсюдженням Ебола і атипової пневмонії (важкого гострого респіраторного синдрому), близькосхідного респіраторного синдрому і багатьох інших страшних захворювань. Після біотерористичну атаки 2001 року в Вашингтоні я безпосередньо брав участь в роботі щодо стримування поширення сибірської виразки, а після руйнівного урагану «Катріна» - у відновленні медичної інфраструктури Нового Орлеана. Сподіваюся, мої розповіді про всі ці пригоди будуть цікаві самі по собі. Однак я ділюся ними для того, щоб наочно показати, наскільки глибока прірва між сплесками істерії після гучних заголовків, які будуть забуті через пару тижнів, і цілком реальними, постійними погрозами, які дійсно повинні всерйоз, до смерті нас лякати і, що найголовніше, вести до довгострокових структурних змін в нашому підході до глобального охорони здоров'я. Для кого ця книга Для всіх, хто вважає, що попереджений - значить озброєний. Для любителів медичних історій.

Купити книгу «Наступна пандемія. Інсайдерський розповідь про боротьбу з найстрашнішою загрозою людству» Алі Хан , Вільям Патрік в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Наступна пандемія. Інсайдерський розповідь про боротьбу з найстрашнішою загрозою людству" (Алі Хан , Вільям Патрік) з ISBN 978-5-00169-203-4 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
The Next Pandemic
Перекладач
Василь Горохов
Редактор
Тетяна Медведєва
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
320
Формат
140х215 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Вага
0.430
Автор
Алі Хан , Вільям Патрік

Рецензії на книгу «Наступна пандемія . Інсайдерський розповідь про боротьбу з найстрашнішою загрозою людству ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами