Робким мечтам здесь не место. О смелости, воображении и становлении современного Израиля - Шимон Перес (978-5-00146-274-3)

Робким мечтам здесь не место. О смелости, воображении и становлении современного Израиля - Шимон Перес (978-5-00146-274-3)

Немає у продажу
Немає у продажу 426
426 грн
  • ISBN: 978-5-00146-274-3
  • Код товару: 346642
Основні характеристики
Автор: Шимон Перес
Перекладач: Ольга Чумічева
Редактор: Анна Красова
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний білий

Про книгу «Боязким мріям тут не місце. Про сміливість , уяві і становленні сучасного Ізраїлю» Шимон Перес

Про книгу Блискуча автобіографія Шимона Переса читається як детективний роман. Надихаюча книга про лідерство та становленні лідера в екстремально турбулентному середовищі. Коли немає часу на виважені судження, ризики зростають з кожною годиною, а рішення необхідно приймати в умовах тотальної невизначеності. Це історія про лідерські якості, вроджених і набутих, про середовище і оточенні, в яких вони формуються і розкриваються, а також про вміння долати невдачі і рухатися до мети всупереч собі і обставинам. Шимон Перес прожив неймовірну життя, пройшовши шлях від хлопчика з єврейського містечка до патріарха ізраїльської політики. Він стояв біля витоків створення Держави Ізраїль, заклав основи його атомної та авіаційної промисловості, підтримував проекти в сфері нанотехнологій, розвитку IT і освоєння космосу. Шимон виявляв істинно лідерські якості: готовність йти на ризик, приймати непопулярні рішення, визнавати свої помилки і забувати про упередженість заради благих цілей. У його мемуарах знакові для ХХ століття події розкриваються як низка турбулентних процесів, що не залишають час на розмірене обдумування варіантів і ретельний аналіз альтернатив, а вимагають швидких рішень, нестримної волі і розумної гнучкості. Ця книга - новий погляд на долю людини, який заклав основи Ізраїльської держави і удостоєного честі бачити його успіх і процвітання. Від автора Час від часу хтось просить мене озирнутися на мою кар'єру і визначити досягнення в моєму житті, якими я пишаюся. Я відповідаю, розповідаючи їм історію великого художника, до якого одного разу звернувся шанувальник його мистецтва. - Яку зі своїх картин ти вважаєш найпрекраснішою? - запитав гість. Художник подивився на нього, потім перевів погляд на великий порожній полотно, що спирається на мольберт в кутку кімнати. - Ту, яку я напишу завтра. Моя відповідь той же. Для кого книга Для тих, хто цікавиться політикою і економікою. Для всіх, хто любить надихаючі історії. про автора Шимон Перес - автор книги "Боязким мріям тут не місце" Шимон Перес двічі ставав прем'єр-міністром Ізраїлю, очолював міністерство оборони Ізраїлю, був віце-прем'єром, міністром у справах абсорбції, транспорту і комунікацій, фінансів, закордонних справ, внутрішніх справ та ін., Став 9-м президентом країни і 48 років (з перервами) був депутатом Кнесету. Перес - лауреат Нобелівської премії миру (1994) і володар вищих нагород США і Великобританії. У 2008 році він удостоївся лицарського звання. Також Шимон Перес став почесним професором багатьох навчальних закладів, в тому числі почесним доктором МГИМО (2010) і почесним професором РАН (2012).

Купити книгу «Боязким мріям тут не місце. Про сміливість , уяві і становленні сучасного Ізраїлю» Шимон Перес в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Боязким мріям тут не місце. Про сміливість , уяві і становленні сучасного Ізраїлю" (Шимон Перес) з ISBN 978-5-00146-274-3 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Ольга Чумічева
Редактор
Анна Красова
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
320
Формат
145х210 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Шимон Перес

Рецензії на книгу «Боязким мріям тут не місце . Про сміливість , уяві і становленні сучасного Ізраїлю ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами