Дело в шоколаде. Как открыть кафе своей мечты. 20 вдохновляющих историй, мастер-классов и кулинарных рецептов - Яна Хеншель, Ульрике Шахт, Майке Веркмайстер (978-5-00146-737-3)

Дело в шоколаде. Как открыть кафе своей мечты. 20 вдохновляющих историй, мастер-классов и кулинарных рецептов - Яна Хеншель, Ульрике Шахт, Майке Веркмайстер (978-5-00146-737-3)

Немає у продажу
Немає у продажу 597
597 грн
  • ISBN: 978-5-00146-737-3
  • Код товару: 346636
Основні характеристики
Перекладач: Олена Ніколаєва
Серія: Girls
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Кількість сторінок: 192

Про книгу «Справа в шоколаді. Як відкрити кафе своєї мрії. 20 надихаючих історій , майстер - класів та куліна» Майці Веркмайстер , Ульріке Шахт , Яна Хеншель

20 надихаючих історій, майстер-класів та кулінарних рецептів від жінок, які зважилися відкрити власні кафе в європейських країнах. Дизайнерські та кулінарні ідеї можна використовувати і вдома. Що спільного між вчителькою, стюардесою, дизайнером, режисером і колишньої держслужбовця? Мрія, яку вони свого часу втілили. На сторінках книги кожна з 20 героїнь розповість, як зважилася відкрити свою кав'ярню (кафе, закусочну) і поділиться секретами. І хоча живуть ці жінки в Німеччині, Австрії та Швейцарії, більшість їхніх порад і Лайфхак актуальні і для Росії. Видання буде цікавим тим, хто горить такий же мрією - про власну справу в ресторанній індустрії - але не знає, з чого почати, і боїться перших кроків. Ніяк не визначиться з ідеальним інтер'єром? Губитеся в здогадах, як підібрати кухонне обладнання і чим урізноманітнити меню? Вас чекають геніальні по своїй простоті майстер-класи, рецепти приголомшливих страв і слушні бізнес-ради. А також дуже багато мотивації і натхнення. Опис кожної кав'ярні супроводжується історією її засновниці, безліччю фотографій, практичних рекомендацій і корисних ідей. У спеціальному розділі героїні додатково діляться досвідом з тими, хто горить ідеєю піти по їх стопах. Так що ця книга - не просто посібник з азам дизайну і збори рецептів під однією обкладинкою. Вона перенесе вас в затишний світ, який пахне випічкою, кава і корицею, і нагадає: на світі немає нічого неможливого. Для кого ця книга Для тих, хто горить такий же мрією - про власну справу в ресторанній індустрії - але не знає, з чого почати, і боїться перших кроків. А також для людей, кому просто цікаво знайти нові дизайнерські і кулінарні ідеї.

Купити книгу «Справа в шоколаді. Як відкрити кафе своєї мрії. 20 надихаючих історій , майстер - класів та куліна» Майці Веркмайстер , Ульріке Шахт , Яна Хеншель в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Справа в шоколаді. Як відкрити кафе своєї мрії. 20 надихаючих історій , майстер - класів та куліна" (Майці Веркмайстер , Ульріке Шахт , Яна Хеншель) з ISBN 978-5-00146-737-3 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Олена Ніколаєва
Серія
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Кількість сторінок
192
Формат
220х285 мм
Ілюстрації
кольорові
Вага
0.960
Автор
Майці Веркмайстер , Ульріке Шахт , Яна Хеншель

Рецензії на книгу «Справа в шоколаді . Як відкрити кафе своєї мрії . 20 надихаючих історій , майстер - класів та куліна».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами