Сердце компании. Почему организационная культура значит больше, чем стратегия или финан - Патрик Ленсиони (978-5-00169-225-6)

Сердце компании. Почему организационная культура значит больше, чем стратегия или финан - Патрик Ленсиони (978-5-00169-225-6)

Немає у продажу
Немає у продажу 403
403 грн
  • ISBN: 978-5-00169-225-6
  • Код товару: 346631
Основні характеристики
Перекладач: Олена Нікіфорова
Редактор: Анна Височкіна
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка
Папір: офсетний білий

Про книгу «Серце компанії. Чому організаційна культура означає більше , ніж стратегія або фінан» Патрік Ленсіоні

Книга переконливо доводить, що корпоративна культура означає набагато більше, ніж стратегія, фінанси і ринки, на яких працює компанія. Автор описує, яка організаційна культура сприяє довгостроковому успіху бізнесу, пояснює, як змінювати сформовані в цій сфері стереотипи. Цей процес вимагає чималих зусиль від власників компанії, але в результаті лідерами стають ті, хто стежить за "корпоративним здоров'ям", адже таке унікальне перевага не можна скопіювати. В основі книги - багаторічний досвід автора, одного з провідних мислителів у сфері бізнесу. Він докладно описує інструменти, необхідні для серйозної і цікавої роботи. Якщо у вас є можливість прочитати лише одну книгу про бізнес в рік. Прочитайте цю. Для кого ця книга Для тих, хто думає керівників компаній нового типу - створених на основі бізнес-ідеї, а не монопольної позиції на ринку. Чому ми вирішили видати цю книгу Нам подобаються книги Патріка Ленсіоні, і на ринку дуже небагато хороших книг про корпоративну культуру російською мовою.

Купити книгу «Серце компанії. Чому організаційна культура означає більше , ніж стратегія або фінан» Патрік Ленсіоні в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Серце компанії. Чому організаційна культура означає більше , ніж стратегія або фінан" (Патрік Ленсіоні) з ISBN 978-5-00169-225-6 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Олена Нікіфорова
Редактор
Анна Височкіна
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
208
Формат
165х235 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Патрік Ленсіоні

Рецензії на книгу «Серце компанії . Чому організаційна культура означає більше , ніж стратегія або фінан ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами