Природа вокруг нас. Растения и Деревья (2 книги в 1 томе-перевертыше) - Памела Хикман, Кэролин Гэйвин (978-5-00146-936-0)

Природа вокруг нас. Растения и Деревья (2 книги в 1 томе-перевертыше) - Памела Хикман, Кэролин Гэйвин (978-5-00146-936-0)

Немає у продажу
Немає у продажу 362
362 грн
  • ISBN: 978-5-00146-936-0
  • Код товару: 346630
Основні характеристики
Перекладач: Ганна Васильєва
Редактор: Валентина Кокорева
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка

Про книгу «Природа навколо нас. Рослини і Дерева ( 2 книги в 1 томі - перевертні )» Керолін Гейвін , Памела Хикман

Книга-перевертень з безліччю барвистих ілюстрацій відкриє дитині дивовижний світ рослин. Чому листя зелене? Як дізнатися вік дерева? Чому рослини цвітуть? Як комахи, птахи і кажани допомагають рослинам розмножуватися? Які дерева найнебезпечніші? І що взяти з собою, відправляючись вивчати природу? Дитина знайде відповіді на ці та інші питання. Під обкладинкою знаходиться відразу дві книги. Перша розповість юному читачеві про різноманіття рослин. Він навчиться розпізнавати ті види, які можна зустріти на прогулянці, дізнається про самих незвичайних і небезпечних представників флори і багато іншого. А друга книга ближче познайомить малюка з одними з найчисленніших рослин - деревами. Він дізнається, де і як вони ростуть, як змінюються протягом року, як цвітуть, запилюються, плодоносять і не тільки. Як користуватися книгою Незвичайний формат допомагає швидко перемикатися між темами. Читаючи про рослини в цілому, ви можете перевернути книгу, щоб в одну мить опинитися... в лісі, серед дерев. І навпаки. Книга "Природа навколо нас" - це відмінний привід цікаво і з користю провести час з дитиною. Читайте її разом з малюком, розглядайте барвисті авторські ілюстрації та на кожній сторінці дізнавайтеся щось нове (і для себе теж). Або ж візьміть книгу з собою на прогулянку в парк - і дивовижний світ природи оживе! Для кого ця книга Для дітей від 3 до 5 років Для юних дослідників навколишнього світу

Купити книгу «Природа навколо нас. Рослини і Дерева ( 2 книги в 1 томі - перевертні )» Керолін Гейвін , Памела Хикман в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Природа навколо нас. Рослини і Дерева ( 2 книги в 1 томі - перевертні )" (Керолін Гейвін , Памела Хикман) з ISBN 978-5-00146-936-0 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Ганна Васильєва
Редактор
Валентина Кокорева
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
64
Формат
200х250 мм
Ілюстрації
кольорові
Вага
0.470
Автор
Керолін Гейвін , Памела Хикман

Рецензії на книгу «Природа навколо нас . Рослини і Дерева ( 2 книги в 1 томі - перевертні ) ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами