55 вязаных шаров от Арне и Карлоса. Гирлянды, венки, новогодние композиции, подарки и елочные украшения - Арне Нерйордет, Карлос Закрисон (978-5-00169-196-9)

55 вязаных шаров от Арне и Карлоса. Гирлянды, венки, новогодние композиции, подарки и елочные украшения - Арне Нерйордет, Карлос Закрисон (978-5-00169-196-9)

Немає у продажу
Немає у продажу 479
479 грн
  • ISBN: 978-5-00169-196-9
  • Код товару: 346618
Основні характеристики
Перекладач: Наталія Брагіна
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Кількість сторінок: 144
Формат: 205x280 мм

Про книгу «55 виїзних куль від Арне і Карлоса. Гірлянди , вінки , новорічні композиції , подарунки та ялинкові» Арне Нерйордет , Карлос Закрісон

Яскрава затишна книга, яка подарує відчуття новорічного чарівництва і допоможе створити 55 незвичайних новорічних прикрас. Відомі дизайнери Арне Нерйордет і Карлос Закрісон представляють 55 візерунків для створення головного символу Нового року - ялинкових кульок. Вони використовують традиційні, знайомі всім дизайни і розробляють власні унікальні орнаменти. Ці ялинкові кулі можна в'язати вручну, без використання в'язальних і швейних машин. У книзі описано весь творчий процес: від народження ідеї - до її втілення в життя. Базові схеми, покрокові інструкції, поради щодо вибору спиць і пряжі, обробка вироби - під обкладинкою море корисної інформації. Ви наповніть будинок різдвяної казкою і духом творчості. Вперед, до новорічного дива! від авторів Різдво - це особливий час для будь-якої людини, що живе в північних широтах. Зими у нас темні, холодні, довгі, ми багато часу проводимо у теплого каміна - і вишивати. Не дивно, що першу книгу ми присвятили Різдва і новорічних прикрас: обожнюємо зимові свята! У листопаді та грудні ми завжди на піку творчого підйому і з радістю готуємо подарунки і вироби. Концепція цієї книги досить проста: новорічні кулі - один базовий шаблон з 55 варіаціями. Ми могли б придумувати візерунки нескінченно довго, але вирішили зупинитися на цих мотивах, а ви на їх основі можете створювати власні варіанти, причому в тому стилі, який подобається вам. Дуже сподіваємося, що наша книга стане для вас джерелом натхнення і ви продуктивно і творчо проведете час перед Новим роком! Для кого ця книга Для в'язальниць, які хочуть швидко і без зусиль підготуватися до зустрічі Нового року. Для всіх, хто любить створювати незвичайні прикраси і подарунки своїми руками.

Купити книгу «55 виїзних куль від Арне і Карлоса. Гірлянди , вінки , новорічні композиції , подарунки та ялинкові» Арне Нерйордет , Карлос Закрісон в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "55 виїзних куль від Арне і Карлоса. Гірлянди , вінки , новорічні композиції , подарунки та ялинкові" (Арне Нерйордет , Карлос Закрісон) з ISBN 978-5-00169-196-9 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Наталія Брагіна
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Кількість сторінок
144
Формат
205x280 мм
Ілюстрації
кольорові
Вага
0.700
Автор
Арне Нерйордет , Карлос Закрісон

Рецензії на книгу «55 виїзних куль від Арне і Карлоса . Гірлянди , вінки , новорічні композиції , подарунки та ялинкові».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами