Отношения, которые работают. Руководство для пар, где оба партнера делают карьеру - Дженнифер Петрильери (978-5-00146-671-0)

Отношения, которые работают. Руководство для пар, где оба партнера делают карьеру - Дженнифер Петрильери (978-5-00146-671-0)

Немає у продажу
Немає у продажу 350
350 грн
  • ISBN: 978-5-00146-671-0
  • Код товару: 346592
Основні характеристики
Перекладач: Наталія Брагіна
Редактор: Світлана метеликові
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний білий

Про книгу «Відносини , які працюють. Керівництво для пар , де обидва партнери роблять кар'єру» Дженніфер Петрільері

Ця дуже практична книга - спроба дати відповідь на питання, ще не одвічний, але з кожним роком хвилюючий все більше людей: як досягти успіху в роботі і в стосунках? Нас закликають до балансу між кар'єрою і особистим життям, але прийти до цього балансу буває дуже складно. Працьовиті і амбітні партнери, які мріють досягти певних висот у роботі і при цьому мати велику, дружну і міцну сім'ю, як правило, не замислюються про труднощі, з якими їм доведеться зіткнутися. Здається, що все буде легко і просто, вони все встигнуть, адже вони люблять і поважають один одного і з розумінням ставляться до взаємної згоди стати професіоналом у своїй справі. Але реальність часто виявляється суворою: виконати ці два завдання і окремо (побудувати відносини і досягти успіхів в роботі) під силу далеко не кожному, - а вже поєднати їх складно подвійно. Багато в кінцевому рахунку не справляються з лавиною проблем: відсутністю вільного часу, необхідністю постійно крутиться, як білка в колесі, і «балансувати на грані», вічної втомою і побутовими конфліктами. В результаті сім'ї руйнуються, та й робота не приносить задоволення. Що ж робити? Невже потрібно вибирати між сім'єю і роботою? Дженніфер Петрільері взяла інтерв'ю у 113 працюючих пар з 32 країн. Партнери різного віку, професій і національностей погодилися поділитися досвідом і розповісти, як долали труднощі, що виникали в шлюбі, як домовлялися, шукали і знаходили вихід. Навряд чи можливо дати єдиний універсальний рада, який підійшов би кожній родині, оскільки всі люди (і обставини) різні. Але тим не менше складності, з якими стикаються партнери, психологічні та соціальні процеси приблизно однакові. Автор досліджує саме ці процеси і пропонує підходи, які стануть в нагоді багатьом парам. У книзі розглянуті реальні історії більше 40 пар, і деякі напевно виявляться близькі вашої ситуації. Досвід багатьох сімей допоможе знайти власний шлях. Якщо заздалегідь дізнатися, які проблеми можуть чекати працюють пари в різні періоди спільного життя, через які перехідні етапи доведеться пройти, про що домовлятися і як підтримувати один одного, партнери зможуть подолати всі складнощі і вибудувати гармонійні відносини. Для кого книга Для партнерів, кожен з яких хоче досягти успіху в професійній області, але не за рахунок відносин з коханою людиною

Купити книгу «Відносини , які працюють. Керівництво для пар , де обидва партнери роблять кар'єру» Дженніфер Петрільері в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Відносини , які працюють. Керівництво для пар , де обидва партнери роблять кар'єру" (Дженніфер Петрільері) з ISBN 978-5-00146-671-0 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Наталія Брагіна
Редактор
Світлана метеликові
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
336
Формат
145х210 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Дженніфер Петрільері

Рецензії на книгу «Відносини , які працюють . Керівництво для пар , де обидва партнери роблять кар'єру ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами