И все это Шекспир. Самая эротичная комедия, самая драматичная трагедия, сгорающие от стыда мужчины, картонные злодеи феминистки, зведы шоу-бизнеса и многое другое - Эмма Смит (978-5-00146-872-1)

И все это Шекспир. Самая эротичная комедия, самая драматичная трагедия, сгорающие от стыда мужчины, картонные злодеи феминистки, зведы шоу-бизнеса и многое другое - Эмма Смит (978-5-00146-872-1)

Немає у продажу
Немає у продажу 300
300 грн
  • ISBN: 978-5-00146-872-1
  • Код товару: 346584
Основні характеристики
Автор: Емма Сміт
Перекладач: Марія Сухотіна
Редактор: Дмитро Іванов
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний білий

Про книгу «І все це Шекспір. Найеротичніша комедія , сама драматична трагедія , згоряють від сорому чоловіки ,» Емма Сміт

Нове прочитання п'єс Вільяма Шекспіра від відомого шекспірознавець Емми Сміт. Книга допоможе побачити в великого письменника провокаційного і як і раніше сучасного драматурга і пояснить, що робить його твори актуальними донині. Геніальний поет і провидець, в чиїх рядках відображені і передбачити долю усього людства. Творець неймовірно багатих і складних метафор. Майстер, якому не було рівних серед сучасників і серед нащадків. І все це Шекспір? Ну майже. Але ж це ще далеко не вся правда. Багато що з того, що ми звично говоримо про Шекспіра, невірно або просто неважливо: ці слова не більше ніж димова завіса, яка відволікає увагу від шекспірівських замовчувань і нестиковок. У книзі Емми Сміт неоднозначність шекспірівських п'єс не замовчувати, а розкривається у всій повноті. Сміт представляє Шекспіра як провокаційного автора, який знає про дискримінацію нітрохи не менше, ніж про Овідія, а про економіку - нітрохи не менше, ніж про поезію; чиї думки про свободу волі, відповідальності, політиці, слави, секс і приватного життя диво співзвучні нашому часу. Книга переносить нас у світ інтриг і плагіату: ми бачимо, як Шекспір ??переймає досвід Крістофера Марло і Томаса Кіда - Спілберга і Тарантіно тієї епохи; як віртуозно обігрує в своїй творчості слизькі теми престолонаслідування, релігійних конфліктів, технологічних змін. Шекспір ??не пропонує готових відповідей - він задає гострі і часом незручні питання, над якими доведеться подумати - і, можливо, на протязі століть.

Купити книгу «І все це Шекспір. Найеротичніша комедія , сама драматична трагедія , згоряють від сорому чоловіки ,» Емма Сміт в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "І все це Шекспір. Найеротичніша комедія , сама драматична трагедія , згоряють від сорому чоловіки ," (Емма Сміт) з ISBN 978-5-00146-872-1 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Марія Сухотіна
Редактор
Дмитро Іванов
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
288
Формат
145х210 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Емма Сміт

Рецензії на книгу «І все це Шекспір . Найеротичніша комедія , сама драматична трагедія , згоряють від сорому чоловіки ,».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами