Три новеллы. Сделка всей жизни. Каждое утро путь домой становится все длиннее. Себастиан и тролль - Фредрик Бакман (978-5-00131-167-6)

Три новеллы. Сделка всей жизни. Каждое утро путь домой становится все длиннее. Себастиан и тролль - Фредрик Бакман (978-5-00131-167-6)

Немає у продажу
Немає у продажу 272
272 грн
  • ISBN: 978-5-00131-167-6
  • Код товару: 346550
Основні характеристики
Перекладач: Катерина Чевкина
Художник: Ольга Іонайтіс
Редактор: Олена Головіна
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка

Про книгу «Три новели. Угода усього життя. Щоранку шлях додому стає все довшим. Себастіан і троль» Фредрік Бакман

Новели Фредріка Бакман пройняті тим же м'яким гумором і теплотою, що і його "повнометражні" романи-бестселери, видані сьогодні вже в сорока трьох країнах. Це сучасні притчі на вічні теми або - якщо хочете - свого роду казки для дорослих. Бакман вірний собі - він знову говорить простими словами про найважливіше: про сенс життя, про смерть, про безжальному часу і людської пам'яті. "Угода усього життя" - це розповідь про те, чим ти готовий пожертвувати заради порятунку чужого життя. Коли на кону не тільки твоє майбутнє, а й твоє минуле. Не тільки місця, куди ти прагнеш, а й вже залишені тобою сліди. Заради кого ти готовий від усього цього відмовитися? У новелі "І з кожним вранці дорога додому стає все довшою" Бакман пише про те, як це - втратити пам'ять перш життя, а нам, які залишилися, належить незрозуміло як жити в розлуці з ними, коли вони все ще тут і вже не тут. "Себастіан і троль" - пронизлива новела Бакман, казка для дорослих, маленька історія збиває з ніг емоційної сили. Це розповідь про дитячу крихкість і вразливість, поламаний сміх, задушливі скляні кулі і дитячі страхи.

Купити книгу «Три новели. Угода усього життя. Щоранку шлях додому стає все довшим. Себастіан і троль» Фредрік Бакман в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Три новели. Угода усього життя. Щоранку шлях додому стає все довшим. Себастіан і троль" (Фредрік Бакман) з ISBN 978-5-00131-167-6 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Катерина Чевкина
Художник
Редактор
Олена Головіна
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний з відтінком
Кількість сторінок
224
Формат
130x170 мм
Ілюстрації
кольорові
Вага
0.265
Автор
Фредрік Бакман

Рецензії на книгу «Три новели . Угода усього життя . Щоранку шлях додому стає все довшим . Себастіан і троль ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами