Привет, месячные! Простой гид, который позволит тебе стать экспертом в области месячных. С ответами на все вопросы - даже на глупые - Мелисса Канг, Юми Стайнс (978-5-00114-213-3)

Привет, месячные! Простой гид, который позволит тебе стать экспертом в области месячных. С ответами на все вопросы - даже на глупые - Мелисса Канг, Юми Стайнс (978-5-00114-213-3)

Немає у продажу
Немає у продажу 450
450 грн
  • ISBN: 978-5-00114-213-3
  • Код товару: 346478
Основні характеристики
Назва оригіналу: Welcome to Your Period
Перекладач: Ольга Лукинський
Художник: Дженні Летем
Редактор: Сергій Петров
Вікова категорія: для старшого шкільного віку

Про книгу «Привіт , місячні ! Простий гід , який дозволить тобі стати експертом в області місячних. З відповід» Мелісса Канг , Юмі Стайнс

У багатьох сім'ях відверто розмовляти про місячні не прийнято, і місячні вважаються чимось дивним, брудним, болючим. Але так бути не повинно! У цій книзі зібрані поради на всі випадки життя. З неї ти дізнаєшся, коли наступають місячні і як вони проходять у різних людей, що таке спазми і як з ними боротися, що робити в разі протікання і багато іншого. У книзі зібрані питання і розповіді реальних підлітків і дорослих, а коментує їх досвідчений лікар. Прочитавши цю книгу, ти теж станеш справжнім експертом в цьому питанні і зможеш консультувати своїх подруг! Журналістка Юмі Стайнс і практикуючий лікар Мелісса Канг разом написали цей гід - якщо тобі треба розібратися з місячними, ніяка інша книга не знадобиться. Ця книга підтримає, розвеселить і дасть всю необхідну інформацію, яка буде корисна і дівчаткам, і батькам підлітків, і просто всім, хто хоче заповнити прогалини в своїх знаннях з цього делікатного питання. Для старшого шкільного віку.

Купити книгу «Привіт , місячні ! Простий гід , який дозволить тобі стати експертом в області місячних. З відповід» Мелісса Канг , Юмі Стайнс в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Привіт , місячні ! Простий гід , який дозволить тобі стати експертом в області місячних. З відповід" (Мелісса Канг , Юмі Стайнс) з ISBN 978-5-00114-213-3 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Welcome to Your Period
Перекладач
Ольга Лукинський
Художник
Редактор
Сергій Петров
Вікова категорія
для старшого шкільного віку
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
166
Формат
140х180 мм
Ілюстрації
кольорові
Вага
0.300
Автор
Мелісса Канг , Юмі Стайнс

Рецензії на книгу «Привіт , місячні ! Простий гід , який дозволить тобі стати експертом в області місячних . З відповід».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами