Моя любимая мамочка - Владимир Благов, Наталья Терентьева, Анна Зенькова, Евгения Бахурова, Татьяна Рабцева (978-5-9951-4188-4)

Моя любимая мамочка - Владимир Благов, Наталья Терентьева, Анна Зенькова, Евгения Бахурова, Татьяна Рабцева (978-5-9951-4188-4)

Немає у продажу
Немає у продажу 368
368 грн
  • ISBN: 978-5-9951-4188-4
  • Код товару: 346472
Основні характеристики
Художник: Ксенія Павлова
Вікова категорія: для дошкільного віку
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка

Про книгу «Моя улюблена матуся» Анна Зінькова , Володимир Благов , Євгенія Бахурова , Наталія Терентьєва , Тетяна Рабцева

У цій книзі ви знайдете шість захоплюючих і повчальних казок про пригоди кумедних звірят і їх мам. Як і в житті , все казкові мами різні , але всі вони дуже - дуже люблять своїх малюків і завжди готові прийти їм на допомогу Ілюстрації до книги виконала чудовий художник Ксенія Павлова. Її милі пухнасті звірята давно полюбилися маленьким читачам. Бажаємо вам приємного прочитання ! Для дітей до 3 років.

Купити книгу «Моя улюблена матуся» Анна Зінькова , Володимир Благов , Євгенія Бахурова , Наталія Терентьєва , Тетяна Рабцева в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Моя улюблена матуся" (Анна Зінькова , Володимир Благов , Євгенія Бахурова , Наталія Терентьєва , Тетяна Рабцева) з ISBN 978-5-9951-4188-4 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Художник
Вікова категорія
для дошкільного віку
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
64
Формат
200x260 мм
Ілюстрації
кольорові
Вага
0.360
Автор
Анна Зінькова , Володимир Благов , Євгенія Бахурова , Наталія Терентьєва , Тетяна Рабцева

Рецензії на книгу «Моя улюблена матуся ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами