Пьесы: Гроза. Бесприданница. Чайка. Вишневый сад. На дне - Александр Островский, Антон Чехов, Максим Горький (978-5-8475-1227-5)

Пьесы: Гроза. Бесприданница. Чайка. Вишневый сад. На дне - Александр Островский, Антон Чехов, Максим Горький (978-5-8475-1227-5)

Немає у продажу
Немає у продажу 134
134 грн
  • ISBN: 978-5-8475-1227-5
  • Код товару: 346460
Основні характеристики
Редактор: І. Перевезенцева
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний білий

Про книгу «П'єси : Гроза. Безприданниця. Чайка. Вишневий сад. На дні» Олександр Островський , Антон Чехов , Максим Горький

А. Островський, А. Чехов і М. Горький - геніальні реформатори і новатори сцени, які докорінно змінили театр. В цю книгу увійшли п'ять знаменитих п'єс великих драматургів - "Гроза", "Безприданниця", "Вишневий сад", "Чайка", "На дні". Самобутні герої, переживають крах надій, розчарування або невдалу любов, намагаються розібратися, "що краще, істина чи жалість"; гумор, часом теплий і м'який, а іноді - хльосткий і викривальний; яскраві монологи, що підкреслюють глибину внутрішнього світу людини - все це робить твори цих майстрів і раніше актуальними. Понад століття п'єси не сходять з підмостків театрів світу і успішно екранізовані.

Купити книгу «П'єси : Гроза. Безприданниця. Чайка. Вишневий сад. На дні» Олександр Островський , Антон Чехов , Максим Горький в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "П'єси : Гроза. Безприданниця. Чайка. Вишневий сад. На дні" (Олександр Островський , Антон Чехов , Максим Горький) з ISBN 978-5-8475-1227-5 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Редактор
І. Перевезенцева
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
384
Формат
125x190 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Вага
0.375
Автор
Олександр Островський , Антон Чехов , Максим Горький

Рецензії на книгу «П'єси : Гроза . Безприданниця . Чайка. Вишневий сад. На дні ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами