Адаптивная физическая культура в работе с лицами со сложными (комплексными) нарушениями развития - Людмила Ростомашвили (978-5-907225-11-4)

Адаптивная физическая культура в работе с лицами со сложными (комплексными) нарушениями развития - Людмила Ростомашвили (978-5-907225-11-4)

Немає у продажу
Немає у продажу 400
400 грн
  • ISBN: 978-5-907225-11-4
  • Код товару: 346376
Основні характеристики
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка
Кількість сторінок: 168
Формат: 140х215 мм
Вага: 0.190

Про книгу «Адаптивна фізична культура в роботі з особами зі складними ( комплексними ) порушеннями розвитку» Людмила Ростомашвілі

У навчальному посібнику розглядається етіологія і патогенез складних (комплексних) порушень в розвитку, своєрідність психофізичного та функціонального стану, фізичної підготовленості, сенсорні прояви і поведінкові реакції осіб зі складними (комплексними) порушеннями. Вперше представлені труднощі діагностування, навчання рухових дій, шляхи їх подолання, а також педагогічні технології в адаптивному фізичному вихованні осіб зі складними (комплексними) порушеннями розвитку. Посібник призначений для магістрів вищих навчальних закладів, аспірантів і педагогів, які надають практичну допомогу і психолого-педагогічний супровід осіб зі складними (комплексними) порушеннями розвитку. 2-е видання, стереотипне.

Купити книгу «Адаптивна фізична культура в роботі з особами зі складними ( комплексними ) порушеннями розвитку» Людмила Ростомашвілі в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Адаптивна фізична культура в роботі з особами зі складними ( комплексними ) порушеннями розвитку" (Людмила Ростомашвілі) з ISBN 978-5-907225-11-4 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Кількість сторінок
168
Формат
140х215 мм
Вага
0.190
Автор
Людмила Ростомашвілі

Рецензії на книгу «Адаптивна фізична культура в роботі з особами зі складними ( комплексними ) порушеннями розвитку ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами