Тета-исцеление. Глубинная работа с убеждениями. Как перепрограммировать ваше подсознательное мышление для глубокого внутреннего исцеления - Вианна Стайбл (978-617-657-080-6)

Тета-исцеление. Глубинная работа с убеждениями. Как перепрограммировать ваше подсознательное мышление для глубокого внутреннего исцеления - Вианна Стайбл (978-617-657-080-6)

Немає у продажу
Немає у продажу 114
114 грн
  • ISBN: 978-617-657-080-6
  • Код товару: 346341
Основні характеристики
Назва оригіналу: Theta Healing: Digging for Beliefs
Перекладач: М. Маркін
Редактор: А. Костенко
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка

Про книгу «Тета - зцілення. Глибинна робота з переконаннями. Як перепрограмувати ваше підсвідоме мислення для» Вианне Стайбл

У новій книзі серії « Тета - зцілення » Вианне Стайбл докладно розповідає про те , як можна « розкопати » і переробити свої глибинні переконання , щоб пережити радикальну трансформацію , позбутися від хвороб , зрозуміти справжній задум Творця і створити реальність , яку ми бажаємо. Книга побудована так , що з її допомогою навіть новачок в Тета - зцілення може відразу почати практику.

Купити книгу «Тета - зцілення. Глибинна робота з переконаннями. Як перепрограмувати ваше підсвідоме мислення для» Вианне Стайбл в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Тета - зцілення. Глибинна робота з переконаннями. Як перепрограмувати ваше підсвідоме мислення для" (Вианне Стайбл) з ISBN 978-617-657-080-6 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Theta Healing: Digging for Beliefs
Перекладач
М. Маркін
Редактор
А. Костенко
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Оформлення обкладинки
В. Миколайчук
Папір
газетний
Кількість сторінок
192
Формат
125х200 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Вианне Стайбл

Рецензії на книгу «Тета - зцілення . Глибинна робота з переконаннями . Як перепрограмувати ваше підсвідоме мислення для».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами