Алгоритмы. Справочник с примерами на C, C++, Java и Python - Джордж Хайнеман, Гэри Поллис, Стэнли Селков (978-5-9908910-7-4)

Алгоритмы. Справочник с примерами на C, C++, Java и Python - Джордж Хайнеман, Гэри Поллис, Стэнли Селков (978-5-9908910-7-4)

Немає у продажу
Немає у продажу 926
926 грн
  • ISBN: 978-5-9908910-7-4
  • Код товару: 346339
Основні характеристики
Назва оригіналу: Algorithms in a Nutshell
Перекладач: І. Красиков
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний білий

Про книгу «Алгоритми. Довідник з прикладами на C , C ++ , Java і Python» Гері Полліс , Джордж Хайнеман , Стенлі СЕЛКАМ

Якщо ви вважаєте, що швидкість вирішення того чи іншого завдання залежить, в першу чергу, від потужності комп'ютера, на якому вона вирішується, то ця книга стане для вас одкровенням з найпершої сторінки. Ви дізнаєтеся, що найбільший внесок у продуктивність програми вносять правильно обраний алгоритм і його реалізація у вигляді комп'ютерної програми. Вибір відповідного алгоритму серед маси інших, здатних вирішити вашу задачу, - справа не з простих, і цього ви теж навчитеся в даній книзі. У новому виданні описано безліч алгоритмів для вирішення задач з самих різних областей, і ви зможете вибрати і реалізувати найбільш підходящий для ваших завдань алгоритм. Тут навіть зовсім незнайомий з математикою читач знайде все, що потрібно для розуміння і аналізу продуктивності алгоритму. Написана професіоналами у своїй галузі, книга гідна зайняти місце на книжковій полиці будь-якого практикуючого програміста.

Купити книгу «Алгоритми. Довідник з прикладами на C , C ++ , Java і Python» Гері Полліс , Джордж Хайнеман , Стенлі СЕЛКАМ в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Алгоритми. Довідник з прикладами на C , C ++ , Java і Python" (Гері Полліс , Джордж Хайнеман , Стенлі СЕЛКАМ) з ISBN 978-5-9908910-7-4 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Algorithms in a Nutshell
Перекладач
І. Красиков
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
432
Формат
170х240 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Вага
0.690
Автор
Гері Полліс , Джордж Хайнеман , Стенлі СЕЛКАМ

Рецензії на книгу «Алгоритми . Довідник з прикладами на C , C ++ , Java і Python ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами