Формирование навыков совладания со стрессом, тревогой и гневом у детей. Рабочая тетрадь - Джанин Халлоран (978-5-907203-65-5)

Формирование навыков совладания со стрессом, тревогой и гневом у детей. Рабочая тетрадь - Джанин Халлоран (978-5-907203-65-5)

Немає у продажу
Немає у продажу 458
458 грн
  • ISBN: 978-5-907203-65-5
  • Код товару: 346318
Основні характеристики
Назва оригіналу: Coping Skills for Kids Workbook
Перекладач: О. Пелявскій
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка
Папір: офсетний білий

Про книгу «Формування навичок подолання стресу , тривогою і гнівом у дітей. Робочий зошит» Джанін Халлоран

Професійні психологи, викладачі та батьки вважають цю книгу дуже корисною! У цьому практичному посібнику розглядаються способи вироблення навичок опанування негативними емоціями у дітей. Виробляти у дітей навички подолання стресу, тривогою і гнівом дуже важливо, особливо з урахуванням тієї обставини, що не всі діти освоюють відповідні стратегії природним шляхом (наприклад, копіюючи поведінку своїх батьків). Автор книги знайомить читачів з 75 оригінальними і захоплюючими методами, які допоможуть дітям заспокоюватися, балансувати свою енергію і емоції і впоратися з неприємними відчуттями. Книга призначена для професійних психологів, які працюють з дітьми, а також шкільних викладачів і батьків. Про автора: Джанін Халлоран, магістр гуманітарних наук, є ліцензованим консультантом з питань психічного здоров'я, що володіє більш ніж 15-річним досвідом роботи з дітьми та підлітками в школах і клініках для амбулаторних пацієнтів з психічними розладами. Вона є засновником сайтів Encourage Play і Coping Skills, які допомагають професійним психологам, викладачам і батькам виробляти у дітей навички совладания з неприємними відчуттями. Свою головну мету як терапевта вона бачить в тому, щоб навчити дітей так справлятися з негативними почуттями, час від часу охоплюють їх, щоб це не завдавало шкоди їх власного здоров'я, а також здоров'ю оточуючих.

Купити книгу «Формування навичок подолання стресу , тривогою і гнівом у дітей. Робочий зошит» Джанін Халлоран в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Формування навичок подолання стресу , тривогою і гнівом у дітей. Робочий зошит" (Джанін Халлоран) з ISBN 978-5-907203-65-5 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Coping Skills for Kids Workbook
Перекладач
О. Пелявскій
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
192
Формат
140x210 мм
Ілюстрації
чорно-білі
Вага
0.205
Автор
Джанін Халлоран

Рецензії на книгу «Формування навичок подолання стресу , тривогою і гнівом у дітей . Робочий зошит ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами