Терапия комплексного посттравматического стрессового расстройства. Практическое руководство - Ариэль Шварц (978-5-907203-45-7)

Терапия комплексного посттравматического стрессового расстройства. Практическое руководство - Ариэль Шварц (978-5-907203-45-7)

Немає у продажу
Немає у продажу 555
555 грн
  • ISBN: 978-5-907203-45-7
  • Код товару: 346317
Основні характеристики
Назва оригіналу: The Complex PTSD Workbook
Перекладач: О. Шевчук
Редактор: Едуард Крайник
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка

Про книгу «Терапія комплексного посттравматичного стресового розладу. практичний посібник» Аріель Шварц

Позбавтеся від травмуючих спогадів і відновите душевну рівновагу! Керівництво розраховане на практикуючих терапевтів і консультантів, які працюють з ПТСР, і на клієнтів, що проходять терапію. Практичний посібник з терапії комплексного ПТСР, що забезпечує спільну роботу клієнта і терапевта над всією сукупністю проявів посттравматичного стресового розладу, розлади розвитку, дитячої травми і т.д. В цій книзі: що таке ПТСР і як воно проявляється чому важливі моделі прихильності терапевтичні моделі, які реально допомагають плюси і мінуси різних підходів до лікування ПТСР питання і завдання для самоперевірки Книга д-ра Аріель Шварц представляє собою практичний посібник з терапії комплексного посттравматичного стресового розладу (К-ПТСР) і розглядає всі аспекти процесу відновлення, від симптоматики до практичного застосування різних терапевтичних підходів. Етапи відновлення проілюстровані надихаючими історіями з практики автора і підтримають читача при виникненні труднощів. Книга насичена актуальною інформацією, містить завдання і питання для самоперевірки, рекомендації з вироблення навичок і корисних звичок, поради по створенню та підтриманню мотивації, і дозволяє терапевта спільно з клієнтом розробити і реалізувати план відновлення. Про авторів: Аріель Шварц - д-р філософії, магістр соматичної психотерапії, ліцензований клінічний психолог, консультант ДПДГ-терапії, викладач в Інституті Майбергера. Після отримання докторського ступеня в галузі клінічної психології, д-р Шварц для лікування ПТСР застосовує психофізичний підхід, що поєднує терапію розуму і тіла. Джим Найп - д-р філософії, ліцензований приватно практикуючий психолог, досвідчений ДПДГ-терапевт і пропагандист ДПДГ, автор бестселера EMDR: повне керівництво. Теорія і лікування комплексного ПТСР і дисоціації.

Купити книгу «Терапія комплексного посттравматичного стресового розладу. практичний посібник» Аріель Шварц в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Терапія комплексного посттравматичного стресового розладу. практичний посібник" (Аріель Шварц) з ISBN 978-5-907203-45-7 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
The Complex PTSD Workbook
Перекладач
О. Шевчук
Редактор
Едуард Крайник
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
176
Формат
165х235 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Вага
0.245
Автор
Аріель Шварц

Рецензії на книгу «Терапія комплексного посттравматичного стресового розладу . практичний посібник ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами