Практика осознанности. 75 простых медитаций на каждый день для избавления от стресса, улучшения ментального здоровья и обретения душевного спокойствия - Мэттью Соколов (978-5-907203-54-9)

Практика осознанности. 75 простых медитаций на каждый день для избавления от стресса, улучшения ментального здоровья и обретения душевного спокойствия - Мэттью Соколов (978-5-907203-54-9)

Немає у продажу
Немає у продажу 413
413 грн
  • ISBN: 978-5-907203-54-9
  • Код товару: 346263
Основні характеристики
Назва оригіналу: Practicing Mindfulness
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка
Папір: офсетний білий
Кількість сторінок: 224

Про книгу «Практика усвідомленості. 75 простих медитацій на кожен день для позбавлення від стресу , поліпшення» Меттью Соколов

Це відмінне керівництво для початківців дозволить вам знайти в своєму повсякденному житті спокій розуму і ясність відчуттів за допомогою простих медитацій і вправ на розвиток усвідомленості. У цій книзі автор пропонує читачеві прості та ефективні інструменти, що дозволяють зняти стрес, поліпшити самопочуття, досягти душевного спокою і привнести гармонію в своє життя. Сьогодні практика усвідомленого мислення стає все більш і більш популярною, але саме з цієї причини її істинний сенс поступово розмивається. Поняття "залишатися в сьогоденні" або "бути в даному моменті" є важливими елементами практики усвідомленості, але що вони означають насправді? Які переваги дає ця практика? У цій книзі автор говорить, що "бути, існувати в теперішньому моменті - це тільки один аспект практики усвідомленості... Повніше усвідомленість можна визначити як перебування в теперішньому моменті з ясністю, мудрістю і добротою". Автор пояснює, як відточити усвідомлення і звільнитися від швидкоплинних емоцій, щоб в складний момент натиснути кнопку "Пауза" і заспокоїтися, а потім впевнено і легко впоратися з будь-якими стресовими ситуаціями. У книзі читачеві пропонується 75 унікальних практичних вправ, які допоможуть почати і надалі успішно розвивати практику медитацій усвідомленості. Тут ви знайдете прості і чіткі рекомендації по досягненню усвідомленості, в тому числі як утримати свій розум від постійного перескакування з об'єкта на об'єкт або як вчинити, якщо в процесі практики виникає фізичний дискомфорт. А цілий ряд медитацій усвідомленості допоможе вам керувати своїм настроєм і успішно знімати стрес, гасити гнів або позбавлятися від депресії. про автора Меттью Соколов - інструктор по медитації центру One Mind Dharma в місті Петалума, Каліфорнія. Він працює з охочими вилікуватися від залежності, з підлітками і з тими, хто приєднується до товариства з метою практики медитації. Необхідна для вчителя буддійської медитації освіту Меттью отримав в центрі медитації Spirit Rock Insight, Каліфорнія. Книга адресована всім, хто хоче досягти усвідомленості і звільнитися від швидкоплинних емоцій, щоб в складний момент легко впоратися з будь-якими стресовими ситуаціями.

Купити книгу «Практика усвідомленості. 75 простих медитацій на кожен день для позбавлення від стресу , поліпшення» Меттью Соколов в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Практика усвідомленості. 75 простих медитацій на кожен день для позбавлення від стресу , поліпшення" (Меттью Соколов) з ISBN 978-5-907203-54-9 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Practicing Mindfulness
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
224
Формат
140х210 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Вага
0.232
Автор
Меттью Соколов

Рецензії на книгу «Практика усвідомленості . 75 простих медитацій на кожен день для позбавлення від стресу , поліпшення».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами